albreht 26.02.2017 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Chodzi o miejscowość nadmorską. Z uwagi na stosunkowo dużą ilość dni deszczowych, dni wietrznych chcielibyśmy postawić przeszkloną altankę, aby wczasowicze czuli się komfortowo. Znalazłem jedynie coś takiego: http://www.hoklartherm.de/gartenloesung.html - przyznam, że wolelibyśmy zamówić w Polsce szczególnie jeżeli jakość i cena będzie na podobnym poziomie. Taką altanę jak powyżej wycenili na przedział 10-14 tys euro (w zależności od opcji). Może ktoś już przerabiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2017 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 myślę, że każda firma od ogrodów zimowych ci coś takiego postawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albreht 28.02.2017 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Masz kogoś konkretnego na myśli? Zależy mi na jakości i kompleksowej usłudze. Znalazłem jedynie firmy które zajmują się stawianiem takich konstrukcji: O ile w gastronomi pewnie się to sprawdzi o tyle jako altana ogrodowa odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.02.2017 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Firma stawiająca ogród zimowy robi to kompleksowo. Przecież nie zamawiasz osobno projektu, szkła, profili i montażu. A kształt to tylko kwestia projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts