katikat 01.03.2017 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Po kuchni i łazience przyszła pora na sypialnie. Sypialnia ma 15m2...poza oczywistym łóżkiem chcielibyśmy umieścić tam większą szafę i kącik do pracy. Na na razie sypialnia będzie służyć nam, w przyszłości pewnie dzieciom stąd takie ustawienie szafy, żeby kiedyś dało się ustawić jakoś dwa łóżeczka. Poniżej moje propozycję układu mebli... 1 2 3 Każdy z układów ma jakieś wady i zalety... sama nie wiem, który jest bardziej sensowny. Innych pomysłów za bardzo na to pomieszczenie już nie mam. Będę wdzięczna na opinie, rady i sugestie Dziękuje i pozdrawiam Edytowane 1 Marca 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.03.2017 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 masz rzut pokoju z wymiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.03.2017 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 może tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katikat 02.03.2017 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Jeśli chodzi o wymiary tak to się przedstawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.03.2017 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 a ta węższa część ile ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 02.03.2017 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan525 06.03.2017 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Jakoś najbardziej sensowne i funkcjonalne wydaje mi się ustawienie z trzeciego rzutu. Jest wielka szafa i dojście do łóżka z obu stron. No i całkiem spory kącik biurowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 06.03.2017 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 (edytowane) podoba mi się ustawienie Na wszystko jest miejsce i przejścia są sensowne. Przy założeniu - łóżko 160x200cm - przejścia po bokach łóżka 70 cm, od strony szafy 100 cm i miejsce na standardowe biurko. W przyszłości - w miejsce łóżka - łózko pietrowe, albo 2 łóżka 90x200 w L - koło biurka drugie biurko - i zostaje miejsce na leżenie na podłodze przy łóżkach i przy oknach Edytowane 6 Marca 2017 przez Sawadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 03.04.2017 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Rozwiązanie zaproponowane przez ‘kinka’ jest najlepsze. W sypialni dobrze wygląda biała szafa i jasna kolorystyka, bo doda wnętrzu przestrzeni. Ciemniejszy kolor ścian, jeśli miałby się pojawić, to za wezgłowiem łóżka i ewentualnie na przeciwległej ścianie z oknem. Może to delikatnie poprawić proporcje tego długiego i nieforemnego wnętrza. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts