khaos 02.03.2017 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Witam, potrzebuje pomocy w aranżacji łazienki. Żona wybrała sobie płytki Opoczno z kolekcji Black & White. Zrobiłem wstępny projekt ale coś mi w nim nie pasuje, nie wiem czy nie za dużo tych wszystkich wzorków nie dostaniemy od tego bólu głowy. Proszę o jakieś rady sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 03.03.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Te wzorki nad geberitem średnio pasują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khaos 03.03.2017 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Te wzorki nad geberitem średnio pasują ... Usunąłem i rzeczywiście chyba lepiej to wygląda. Dodałem jeszcze delikatny wzorek wokół zabudowy i lustra. Jak myślicie jest ok czy już za dożo tych kropek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 03.03.2017 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 jakim programem robisz ten projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khaos 03.03.2017 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 jakim programem robisz ten projekt ? Pro100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka55 03.03.2017 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Dla mnie za dużo tych wzorów, zdecydowałabym się na jeden - albo kropki albo krzyżyki a w okolicy lustra i umywalki nie dawałabym żadnych wzorów, ew. 1 - połączenie 2 wzorów z Twojego ostatniego posta to imo przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khaos 03.03.2017 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Dla mnie za dużo tych wzorów, zdecydowałabym się na jeden - albo kropki albo krzyżyki a w okolicy lustra i umywalki nie dawałabym żadnych wzorów, ew. 1 - połączenie 2 wzorów z Twojego ostatniego posta to imo przesada Dzięki za opinie, na pewno wezmę pod uwagę. Te wzorki wokół lustra podpatrzyłem na wizualizacji https://www.homebook.pl/inspiracje/lazienka/204648_kokos-lazienka-styl-nowoczesny i tak jakoś mi podeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.03.2017 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 załóż 3 rodzaje płytek na łazienkę.Czyli podłoga, główny ściany + dekor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia1985 05.03.2017 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Mi osobiście bardzo sie podoba wasz projekt:) https://od-natury.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts