Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tyci limit zdjęć dołączanych do postu - czemu to ma służyć?

Kaizen

Recommended Posts

Czemu jest taki mały limit dołączania zdjęć do postu na forum?

Do tego jak się dodaje normalnie, dysku, to tylko wykrzyknik czerwony wyskakuje, i nie wiadomo o co chodzi.

Dopiero jak wrzuciłem zdjęcie na swój serwer i chciałem, żeby FM skopiował go do siebie, to dostałem komunikat, co mu się nie podoba:

http://kaizen.neostrada.pl/public/budowa/error.jpg

Mam nabijać posty, bo w jednym tylko 5 fotek po 50KiB mogę wrzucić?

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Coś masz nie tak z przeglądarką (może). Ja bez problemu dodaję z dysku.

Załącz do jednego posta 6 zdjęć :)

Standardowo używam FF. Ale Edge i IE jest to samo.

I tak to wygląda, jak dodaje się z dysku:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=383299

Dodaje 5 fotek, a następne oznacza wykrzyknikiem bez żadnego wyjaśnienia. Dopiero jak dodawałem z url zewnętrznego z zaznaczonym kopiowaniem na serwer FM to wyświetlił komunikat w języku language.

dodawaniefotekfm.jpg

Edytowane przez Kaizen

Faktycznie - 5 dodaję bez problemu z dysku. Przy 6-tym załączniku w okienku dodawania pokazuje się wykrzyknik z informacją o max 5 załącznikach (info po najechaniu kursorem na wykrzyknik).

Po Twojej wypowiedzi:

... Do tego jak się dodaje normalnie, dysku, to tylko wykrzyknik czerwony wyskakuje, i nie wiadomo o co chodzi.

...

myślałem, że masz ogólny problem z dodawaniem zdjęć z dysku a nie tylko z większą ilością załączników.

śruba zamkowa.jpg

drzwiczki rewizyjne.jpg

efektywnosc-kuchennych-zrodel-ciepla-1024x699.jpg

Listwa.jpg

zapalarka.jpg

Edytowane przez przemo1

I znowu... Chciałem skopiować jeden post do dziennika budowy (link pod avatarem) - a tu zaskoczenie:

You have included a total of 15 images in your message. The maximum number that you may include is 10. Please correct the problem and then continue again.

Images include use of smilies, the BB code tag, and HTML tags. The use of these is all subject to them being enabled by the administrator.

Czemu to ma służyć? Jak to obejść?