cyber455 07.03.2017 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 (edytowane) Chodzi o mieszkanie studenckie. Kuchenka standardowa 50 cm. Może być z piekarnikiem - nie ma znaczenia elektryczny czy gazowy. Miasto wojewódzkie więc teoretycznie wszystkie sklepy sieciowe są dostępne. Interesuje mnie kuchenka z usługą przywozu, podłączenia, zabrania starej. Gaz sieciowy. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Dodam, że nie przebywam na co dzień w tym mieście, więc chciałbym to wszystko zdalnie załatwić. Edytowane 7 Marca 2017 przez cyber455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.03.2017 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 otwierasz stronę z ogłoszeniami i wybierasz osobę, która reklamuje się: "podłączanie kuchenki gazowej" lub analogicznie. Ustalasz z nią, że zamówisz przez internet kuchenkę na jej adres, ona odbierze, zamontuje i zabierze starą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyber455 07.03.2017 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 A w sklepach nie ma takiej usługi? Że transport, podłączenie i odbiór starej? Widziałem też że są firmy które za free odbierają elektrośmieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 07.03.2017 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 A w sklepach nie ma takiej usługi? Że transport, podłączenie i odbiór starej? Widziałem też że są firmy które za free odbierają elektrośmieci? http://www.mediaexpert.pl/kuchnie/kuchnia-amica-520ge3-43zptafp-xx-,id-537409# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.03.2017 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Zastanawiam się co studiuje, ze było to zadanie wymagające porady na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyber455 07.03.2017 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Zastanawiam się co studiuje, ze było to zadanie wymagające porady na forum? Jestem właścicielem mieszkania. Czy to ma znaczenie, co studiiują osoby wynajmujące? Konsultuje, bo nie na co dzień kupuje się kuchenki gazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.03.2017 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 to wiele wyjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts