yellow58 07.03.2017 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Witam, to mój pierwszy post na Forum, liczę na Waszą pomoc W nabliższym czasie będę stał przed wyborem producenta okien dachowych do nowego domu. 4 okna w pokojach mieszkalnych i 1 w łazience. Znalazłem o tym już kilka postów ale zależy mi na aktualnych informacjach.. Chciałbym zapytać, jak oceniacie firmy Velux, Fakro i Roto. Innych firm raczej nie biorę pod uwage. Interesują mnie kryteria takie jak: cena, jakość wykonania, gwarancja, obsługa klienta, walory estetyczne. Byłbym wdzięczny, gdybyście powiedzieli jakie są Wasze opinie w tych kwestiach. Okna której firmy powinienem wybrać? Pozdrawiam, yellow58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 12.04.2020 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 No i co? Które wybrałeś i czy jesteś zadowolony? A tak a propos, zasadniczo są chyba 3 rodzaje okien dachowych: drewniane, PCV i aluminiowe. Jakie są najczęściej wybierane i dlaczego?Czy to prawda, że okna dachowe z PCV są zwykle na gorszych profilach niż drewniane lub PCV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts