tiril 10.03.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Cześć! Jesteśmy przed podpisaniem umowy z firmą lechinvest. Czy ktoś z Was miał z nią do czynienia? Niestety nie mogę znaleźć żadnych opinii w internecie o nich. Czy ktoś o nich słyszał? Czy jest to jakaś firma zrzeszająca podwykonawców? Bo z kolei wycenę dostaliśmy od firmy budowlanej Stanaszek, o których również nie ma ani słowa w sieci. Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 10.03.2017 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Zerkając w KRS firma dizła od wrzesnia 2015.... jak dla mnie za krotko. dodatkowo - niski kapitał spólki. wiec moze byc to tylko słup, pośrednik. Dodatkowo - brak opinii To mówi samo za siebie. Jak jestes ze Śląśka czy z Małopolski to zapukaj do jaworznickie firmy riser domy. - wybudowali moj dom więc smiało moge polecić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.03.2017 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 jak już zerkasz w KRS to sprawdź czy nazwisko (lub adres) właściciela firmy lub udziałowców nie pojawia się gdzieś w necie (ale np. pod inna nazwą firmy). Rekordziści opisywani na forum zmieniali nazwę firmy kilka razy, by uniknąć byłych klientów, którzy ich ścigali. Czy firma jest w stanie zawieźć cię na swoje budowy, żeby można było pogadać z klientami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 10.03.2017 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Zerkając w KRS firma dizła od wrzesnia 2015.... jak dla mnie za krotko. dodatkowo - niski kapitał spólki. wiec moze byc to tylko słup, pośrednik. Dodatkowo - brak opinii To mówi samo za siebie. Jak jestes ze Śląśka czy z Małopolski to zapukaj do jaworznickie firmy riser domy. - wybudowali moj dom więc smiało moge polecić. Pozdrawiam RISER DOMY - Data powstania: 2013-04-25 ( wg danych ) - to o niczym nie świadczy ! ale przejechanie się na budowy tej, czy innej firmy i rozmowa z Inwestorami, czy użytkownikami obiektów - jak najbardziej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiril 10.03.2017 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Właśnie martwi mnie to, że firma nie jest długo na rynku i nie ma dosłownie żadnej opinii na jej temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 12.03.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 ... to niedobrze. Ja spotkałem się z firmą budowlaną, która powstała " UWAGA ! : 300 lat temu i dalej działa na rynku budowlanym międzynarodowym tak jak napisałem wcześniej : należy odwiedzić budowy tej, czy innej firmy i porozmawiać z Inwestorami, czy użytkownikami obiektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiril 15.03.2017 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Naprawdę wielowiekowa firma Nam udało się ustalić, że już długo działają, ale zmienili nazwę. Jednego prezesa w ogóle nie ma w sieci - człowiek widmo. Drugi jest, ale jako inwestor w dosłownie każdej dziedzinie. Tak czy inaczej będziemy się wybierać na budowy - innego wyjścia nie ma. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 15.03.2017 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 jak zmienili nazwe, to w KRS beda od poczatku istnienia firmy, jesli to ta sama firma to zawsze bedzie ten sam KRS, REGON i nip i cała historia w KRS.Jesli tego nie ma, to znaczy, ze nie jest to ta sama firma. To, ze ten sam własciciel, nie znaczy, ze to ta sama firma. Takie cos oznacza, ze własciciel nie ma nic dobrego na sumieniu, skoro zakłada nowa firme, a stara likwiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 16.03.2017 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 ... własciciel nie ma nic dobrego na sumieniu, skoro zakłada nowa firme, a stara likwiduje - a to różnie chyba bywa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 16.03.2017 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Ja jeszcze swoje pięć groszy dorzucę. Z doświadczenia wiem, że nawet nowa firma ( o ile nie zmieniała nazwy kilka razy) na początku bardzo się stara aby uzyskać renomę a co za tym idzie zlecenia. Więc nie można od razu skarcić, że jak nowa to już NIE. Popieram przedmówców - trzeba popatrzeć na ich poprzednie realizacje i to nie tylko przez nich wskazane. Zasięgnąć języka szerzej.Opinie w necie można w ciągu jednego popołudnia zamieścić ( oczywiście ściemy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 16.03.2017 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Nowa nowej nie równa. Jak ktoś zakłada co chwile nowe firmy w tej samej branży to nie jest to samo jak ktoś w ogóle zaczyna od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagurski 17.03.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 ...własciciel nie ma nic dobrego na sumieniu, skoro zakłada nowa firme, a stara likwiduje - a to różnie chyba bywa ... Co znaczy "róznie"? Wypadałoby rozszerzyć tę wypowiedź, bo być może ma pan doświadczenie w tych sprawach, że jak interes nie idzie, to się zmienia nazwę firmy, albo obrazek na forum, aby nie być kojarzonym z poprzednimi niezbyt udanymi inwestycjami/postami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 17.03.2017 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 - chętnie rozszerzę wypowiedz :- pisząc " różnie chyba bywa " miałem na myśli ( podejrzewam, że w odróżnieniu od Ciebie ), że nie można tak po prostu wszystkich wrzucać " do jednego worka ", co być może bardzo by Ci pasowało ( choć nie wiem z jakiego powodu ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagurski 17.03.2017 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Pewnie z powodu takiego, że starasz się pan robić sobie darmową reklamę, pod przykrywką nie zawsze mądrych porad i wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 17.03.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 (edytowane) ... a która wg Ciebie porada " nie jest mądra " ?może masz inna "mądrość " w sobie ? OK , możemy o tym podyskutować na FM ! choć właśnie FM polega w moim przekonaniu właśnie na wymianie informacji, nawet skrajnych poglądów na różne sprawy- uważasz, że zmiana avatara może być dla kogoś krzywdząca ? Edytowane 17 Marca 2017 przez ŁUKASZ ŁADZIŃSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagurski 17.03.2017 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Uważam, żeś jest pan manipulator i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 17.03.2017 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 ... to Twoja opinia - możesz mieć jaką chcesz !a na jakiej podstawie tak twierdzisz ? dalej nie widzę " nie mądrych " "porad" , a właśnie ktoś dzisiaj napisał :" Zrobię tak jak radzi ŁUKASZ ŁADZIŃSKI i myślę, że z gotowymi pomysłami wrócę tutaj, aby ktoś spojrzał na to fachowym okiem. "pokaż mi post o podobnej treści dot. Twojej wypowiedzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagurski 17.03.2017 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Mi wystarczyło, żeś pan jedną manipulację przeprowadził w tym wątku - i ja już mam wyrobioną opinię.Co nie znaczy, że pana porady są do bani! Pewnie niejeden użytkownik skorzystał i sobie chwali.Ja opiniuję pana działalność na tym forum wg mojego punktu widzenia. Także com miał napisać, tom napisał i chyba czas zakończyć tę dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 17.03.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 ... spokojnego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts