tomczykwsk 11.03.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Witam. Remontuje mieszkanie, jestem zielony wiem tylko tyle ile na zdrowy rozum. Podwieszam sufity z oświetleniem ,wychodzi mi ponad 40 punktów na całym mieszkaniu/Mniej więcej patrzałem w sklepach stacjonarnych ale zastanawiam czy ma zna ktoś zaufane zródło żeby takie oprawki kupić w necie.Przeglądałem strony i można znaleźć nawet za 5-6 zł. Warto ? Czy kupić np w Leroy 3 w zestawie za 30 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.03.2017 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Warto kupić taniej w internecie.Sam osobiście bardzo dużo kupuję w Super Led Poland Pisze tel.więc trudno umieścić adres ale jak wpiszesz w Google to wyświetli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 12.03.2017 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Warto kupić w necie ale należy jeśli to możliwe porównać widok w necie z identycznymi w sklepach.Czasem to co widoczne na obrazku w necie w realu okazuje się całkowitą porażką.Szczególnie takimi są oprawki z wszelkich blaszek .Polecam oprawki z odlewów aluminium...... są solidniejsze przynajmniej w wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GTV 15.03.2017 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Warto, ale tylko od naprawdę sprawdzonych dostawców. Bardzo często okazuje się, że deklarowane wartości (np. długość świecenie) czy wygląd i wykonanie odbiegają od rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts