budowlanna 12.03.2017 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Szukałam szukałam i znalazłam projekt jak dla mnie idealny: http://www.dobredomy.pl/projekt/dakota/ I tak jak byłam zdecydowana na budowę domu parterowego z użytkowym poddaszem, tak teraz mocno się zastanawiam. Co sądzicie o tym projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.03.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Ewidentnie dom na duże imprezy gdzie stół jest dominantą Jeśli jest to dla pary prowadzącej bogate życie towarzyskie i nocującej gości, to jest świetny. Z tym, że tani nie będzie. Jeśli dla rodziny z dziećmi, to dziecięce pokoje bedą słabo doświetlone w okresie zimowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszek711 13.03.2017 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 złe proporcje wg. mnie. Jakoś nie klei mi się, wejście do domu i od rzu wchodzisz do jadalni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manhatan17 05.09.2017 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Co kto lubi my właśnie zdecydowaliśmy się na ten projekt z kilkoma drobnymi zmianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olcia82 19.04.2018 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Co kto lubi my właśnie zdecydowaliśmy się na ten projekt z kilkoma drobnymi zmianami. czy jest możliwość zobaczenia na zywo jeśli państwo już zdecydowali się budować ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agjantom 08.05.2018 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 to wejście na jadalnie nie jest złe, ale ja bym nie chciała by poczas posiłku ktoś ( sąsiad, listonosz, kurier ) wchodził na wprost jadalni. Tutaj podobny ale większy domek - juz bez kompromisów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts