gazil 12.03.2017 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Witam, muszę zrobić podjazd pod dom, i to jak najtańszym kosztem przed domem jest trawnik i jak mocno poleje lub jest zima to auto lubi się utopić bo mocno podmaka wymyśliłem że położę na gołej ziemi geokratę i zasypię klińcem, Wiem że tak nie powinno być ale na nic innego mnie nie stać, tylko powiedzcie mi czy taka partyzantka wytrzyma dajmy na to z 5 lat nie będzie innego ruchu niż pieszy i samochód osobowy z bólem serca (a raczej portfela) mogę pod tym położyć geowłuknine ale nie wiem czy w ogóle jest sens proszę nie pouczajcie mnie jak powinien być zrobiony podjazd bo to wiem, tylko mnie nie stać a coś muszę zrobić żeby się nie topić autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.03.2017 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 zostawiaj auto na ulicy i idź pieszo do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 14.03.2017 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Witam, muszę zrobić podjazd pod dom, i to jak najtańszym kosztem przed domem jest trawnik i jak mocno poleje lub jest zima to auto lubi się utopić bo mocno podmaka wymyśliłem że położę na gołej ziemi geokratę i zasypię klińcem, Wiem że tak nie powinno być ale na nic innego mnie nie stać, tylko powiedzcie mi czy taka partyzantka wytrzyma dajmy na to z 5 lat nie będzie innego ruchu niż pieszy i samochód osobowy z bólem serca (a raczej portfela) mogę pod tym położyć geowłuknine ale nie wiem czy w ogóle jest sens proszę nie pouczajcie mnie jak powinien być zrobiony podjazd bo to wiem, tylko mnie nie stać a coś muszę zrobić żeby się nie topić autem Na pewno geokrata trochę się "utopi" lecz pewnie nie całkiem, a wypełnienie klińcem tylko wszystko wzmocni. Jedno jest pewne - tonąć autem nie będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 14.03.2017 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 zostawiaj auto na ulicy i idź pieszo do domu I to jest rada najlepszego doradcy na tym forum. Wstyd i żenada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts