ebyc87 12.03.2017 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Dzień dobry! Planuję zakup szamba i moje pytanie brzmi, czy odpowietrzenie szamba musi odbywać się przez ten mały kominek w ziemi czy wystarczy odpowietrzenie kanalizacji w dachu? Z tego co widzę to 90% szamb nie ma tego kominka do odpowietrzenia ... i nie wiem na ile to jest prawidłowe rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 16.03.2017 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 (edytowane) Szambo będzie połączone z domem i wystarczy jeśli główny pion kanalizacyjny będzie odpowiednio wentylowany poprzez np. kominek dachowy.To spowoduje mniejsze perturbacje związane z zapachami wydobywającymi się na terenie ogrodu i dojścia do domu. Edytowane 16 Marca 2017 przez Mareks77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 16.03.2017 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Szambo będzie połączone z domem i wystarczy jeśli główny pion kanalizacyjny będzie odpowiednio wentylowany poprzez np. kominek dachowy. To spowoduje mniejsze perturbacje związane z zapachami wydobywającymi się na terenie ogrodu i dojścia do domu. Dokładnie - tak mam u siebie i nie ma żadnych zbędnych zapaszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts