boguslaw 14.04.2017 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Witajcie Piękni!Trochę mnie ostatnio nie było... Przesyłka od Małgosi dotarła.Potwierdzam wykonanie przelewu dla DOMINIKI. Moc serdeczności dla Was wszystkich!Bogusław WESOŁEGO ALLELUJA!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.04.2017 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 boguslaw dobrze Ciebie widziec wszyscy martwili sie co z Toba Wesolego dla Ciebie rowniez i zapraszamy w grudniu na licytacje dla Dzieciaczkow z Ogniska Marymont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.04.2017 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Prababko Kochana w czwartek dotarly moje wylicytowane serwetki ( dopiero dzisiaj fotki z domu dostalam ) i nie wiem jak to wytlumaczyc ale rozmnozyly sie po drodze . Sa przepiekne ile Ty pracy wlozyc musialas w te arcydziela , bardzo , bardzo dziekuje Tobie i Zelce czekam na grudzien z niecierpliwoscia , jeszcze raz podziekowania sle i buziaki dla Was Dziewczyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.04.2017 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 p.s. kto nie ma serwetek od Prababki niech zaluje , po prostu cos pieknego - nie jakas tam manufaktura z tasmy produkcyjnej gdzie wszystko wyglada identycznie , nie nie drodzy Panstwo takich serwetek nigdzie nie kupicie , serwetki Prababki robione sa sercem - okraszone dobrocia , a efekt koncowy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.04.2017 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 A nasze przesyłki dojdą już po świętach. Rozczarowanych przepraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.04.2017 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Nie ma za co Redakcjo w koncu bylo tego troche do ogarniecia , po Swietach to nawet lepiej wiecej radosci bedzie z dodatkowej niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.04.2017 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Wciąż nie mamy większości adresów - czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.04.2017 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 A nasze przesyłki dojdą już po świętach. Rozczarowanych przepraszamy I w ten sposób świąteczny nastrój przedłuży się. To bardzo dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 15.04.2017 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 I Romana 101 ma dar w rękach Dostałam dziś od Niej cudne i urocze zawieszki i koszyczki. Żałujcie, że nie licytowaliście:P Dzięki ogromne:hug: Wszystkiego dobrego wszystkim na Święta! Bardzo się cieszę, że się podobają, do arcydzieł Prababki jeszcze mi sporo brakuje, ale trening czyni mistrza. Czas zabrać się za ozdoby na Boże Narodzenie, to będzie co wystawić na aukcję w grudniu. I dotarł do mnie piękny koszyczek od kosiu31, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.04.2017 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 WESOLYCH SWIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 15.04.2017 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 A nasze przesyłki dojdą już po świętach. Rozczarowanych przepraszamy Nic nie szkodzi Wesołego Alleluja Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 15.04.2017 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Aniołek od Niechaj dotarł do nas w czwartek, do kompletu była jeszcze niespodzianka, córcia zachwycona . Pięknie dziękuję. Wesołych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.04.2017 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Prace dzieci i czapeczki wysłane kurierem. Cegiełki przyjdą do Was w osobnym liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.04.2017 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Redakcjo, a wiadomo może co u Dominiki? Czy jest jakiś postęp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2017 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Bogusławie, dziś paczuszka poleciała do Ciebie! Jeszcze raz dziękuję pięknie za udział w aukcji i wybór teeeeż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 18.04.2017 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 F,fiu,fiu!Co ja tu widzę ? No cóż,jaka prababka takie " dzieła -arcy":lol2:Poczekajcie,powolutku,jak juz dojdziecie do moich lat,tez tak będziecie krzywo dziergały:lol2: Też jestem ciekawa,co u Dominiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.04.2017 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Prace dzieci i czapeczki wysłane kurierem. Cegiełki przyjdą do Was w osobnym liście. Redakcjo, a wiadomo może co u Dominiki? Czy jest jakiś postęp? Tez chcialabym wiedziec F,fiu,fiu!Co ja tu widzę ? No cóż,jaka prababka takie " dzieła -arcy":lol2:Poczekajcie,powolutku,jak juz dojdziecie do moich lat,tez tak będziecie krzywo dziergały:lol2: Też jestem ciekawa,co u Dominiki? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.04.2017 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Rozmawiam z panem Piotrem, tatą Dominiki, który jest przy córce 24 godziny na dobę. Pan Piotr mówi, ze córka - choć we śnie - reaguje na pytania, wyczuwa obecność i nieobecność osób, denerwuje się, gdy taty nie ma przy niej, wyraża zmęczenie po ćwiczeniach, ciekawość i lęk. Granica między świadomością a nieświadomością jest bardzo mała. Trzymajmy kciuki, i za Dominikę, i za jej tatę, który powiedział, ze do zwykłego życia wróci wraz z Dominiką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.04.2017 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Dużo siły dla Dominiki i jej taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.04.2017 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Życzę Dominice powrotu do zdrowia! Dziekuję Redakcji za przysłanie fantów:) Pozdrawiam wszystkich serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts