Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prababko Kochana w czwartek dotarly moje wylicytowane serwetki ( dopiero dzisiaj fotki z domu dostalam ) i nie wiem jak to wytlumaczyc ale rozmnozyly sie po drodze :lol2: . Sa przepiekne ile Ty pracy wlozyc musialas w te arcydziela :hug:, bardzo , bardzo dziekuje Tobie i Zelce :hug:czekam na grudzien z niecierpliwoscia , jeszcze raz podziekowania sle i buziaki dla Was Dziewczyny :bye:.

p.s. kto nie ma serwetek od Prababki niech zaluje , po prostu cos pieknego - nie jakas tam manufaktura z tasmy produkcyjnej gdzie wszystko wyglada identycznie , nie nie drodzy Panstwo takich serwetek nigdzie nie kupicie :yes: , serwetki Prababki robione sa sercem - okraszone dobrocia , a efekt koncowy to h015.gif

A nasze przesyłki dojdą już po świętach. Rozczarowanych przepraszamy :(

I w ten sposób świąteczny nastrój przedłuży się. To bardzo dobra wiadomość :)

I Romana 101 ma dar w rękach :yes:

Dostałam dziś od Niej cudne i urocze zawieszki i koszyczki. Żałujcie, że nie licytowaliście:P

Dzięki ogromne:hug:

Wszystkiego dobrego wszystkim na Święta!

:bye:

Bardzo się cieszę, że się podobają, do arcydzieł Prababki jeszcze mi sporo brakuje, ale trening czyni mistrza. Czas zabrać się za ozdoby na Boże Narodzenie, to będzie co wystawić na aukcję w grudniu.

I dotarł do mnie piękny koszyczek od kosiu31, dziękuję :D

Prace dzieci i czapeczki wysłane kurierem. Cegiełki przyjdą do Was w osobnym liście.

:hug:

Redakcjo, a wiadomo może co u Dominiki? Czy jest jakiś postęp?

Tez chcialabym wiedziec :eek:

F,fiu,fiu!Co ja tu widzę ?:D No cóż,jaka prababka takie " dzieła -arcy":lol2:Poczekajcie,powolutku,jak juz dojdziecie do moich lat,tez tak będziecie krzywo dziergały:lol2::hug:

Też jestem ciekawa,co u Dominiki?

:D:hug::bye:

Rozmawiam z panem Piotrem, tatą Dominiki, który jest przy córce 24 godziny na dobę. Pan Piotr mówi, ze córka - choć we śnie - reaguje na pytania, wyczuwa obecność i nieobecność osób, denerwuje się, gdy taty nie ma przy niej, wyraża zmęczenie po ćwiczeniach, ciekawość i lęk. Granica między świadomością a nieświadomością jest bardzo mała.

Trzymajmy kciuki, i za Dominikę, i za jej tatę, który powiedział, ze do zwykłego życia wróci wraz z Dominiką....