maksimini 14.03.2017 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 (edytowane) Na ścianie w sypialni (tej za wezgłowiem łóżka) mam położoną tapetę w ornamenty ( tło jest w złamanej bieli, a w ornamet w bardzo jasnym beżu), reszta ścian jest w złamanej bieli, a łóżko białe. Na razie innych elementów w sypialni brakuje. Docelowa kolorystyka ma być biało-beżowo-szara (może dodam jakieś drobne elementy kolorystyczne np. poduszki). Ponieważ sypialnia na tym etapie jest mało przytulna chcę choć trochę ocieplić wnętrze i dodać zasłony i dywan. Nie mam wyczucia w łączeniu wzorów. Czy do takiej jednej ściany w ornamenty pasuje dywan we wzory? jeśli tak to jakie? Wiem że najbezpieczniej byłoby położyć gładki dywan, ale lubię wzory i wolałabym wzór, choć nic na siłę. Ponieważ zdjęcie tapety jest słabo widoczne (wzór na tapecie jest naprawdę jasny) to załączam jeszcze link do strony produktu oraz tapetę tego samego producenta z takim samym wzorem jak mój ale w innej wyraźniejszej kolorystyce. Z góry dziękuję ze wszelkie podpowiedzi. Ta pierwsza jest moja, ta druga ma wzór identyczny ale kolorystyka wyraźniejsza A tu link do mojej tapety http://innetapety.pl/tapeta-florentine-449006 Edytowane 14 Marca 2017 przez maksimini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.03.2017 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 może wzór marokański : http://czasnawnetrze.pl/i/dz01MDAmaD01MDA=/e7d1fedd/44109-dywan_artisan_komfort.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksimini 14.03.2017 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Elfir wstrzeliłaś się w 10 Też myślałam o marokańskiej koniczynie i to dokładnie o tym dywanie który pokazałaś na zdjęciu. Moim zdaniem pasowałby ale tak jak napisałam nie mam wyczucia w łączeniu wzorów więc wolałam zapytać. Tylko pomóż jeszcze w kolorze - taupe czy sand? No i zasłony wtedy już gładkie, prawda? A dodatki w kolorze morskim pasowałyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.03.2017 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 chyba jasniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszekbud 07.04.2017 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 chyba jasniejszy niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martons 12.04.2017 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Elfir fajna opcja. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts