calvin66 19.03.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Witam,przymierzam się do zakupu projektu domu Z12 P H+ z pracowni Z500.Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was buduje się wg. tego projektu ? Jakie przeprowadzaliście zmiany, jakie błędy w projekcie dostrzegliście? Nie znalazłem podobnego tematu do w/w projektu.Chcę zbudować dom tani, w technologii tradycyjnej, o stosunkowo niemałym metrażu, ten ma 123m2 pow. użytkowej, z opalaniem paliwem stałym, tylko do rodzaju wentylacji nie mam do końca przekonania...PozdrawiamC66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.03.2017 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 tutaj wątek o wersji podstawowej:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?38536-projekt-Z12-pracownia-STUDIO-Z500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calvin66 19.03.2017 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Tak, dziękuję. Czytałem już ten wątek Projekty dużo się nie różnią ale po przeczytaniu wątku o Z500 i średnio pochlebnych opiniach o tej pracowni, błędach zdarzających się w projektach szukałem opinii o tym konkretnym projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts