małypokoj 20.03.2017 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Dzień dobry, czy są tu cudotwórcy ? mam taki oto pokoik, którym muszę obdzielić dwójkę nastolatków. Nie chcą spać na łóżku piętrowym. Skłaniam się ku montażowi drzwi przesuwnych. Jeśli ktoś ma pomysł na sensowne ustawienie dwóch tapczanów i biurek będę wdzięczna http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/oc/eb/psa6/FnSpS3v1SG5xt2sUrB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wren 20.03.2017 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Proszę podać odległość drzwi od ścian, czy jest grzejnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 20.03.2017 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małypokoj 21.03.2017 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 drzwi mogę przesunąć w razie potrzeby, z prawej strony to jest ok 20 cm, mogę je trochę odsunąć, jak też zamontować przesuwnegrzejnik jest pod oknem, okropny żeliwny najchętniej też bym go wymieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.03.2017 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) a możesz drzwi przesunąć zupełnie na środek? bo może tak? brązowe to szafy, mogą być mniejsze (jak niżej), albo dochodzić do ściany z oknem, wówczas biurka byłyby mniejsze Edytowane 21 Marca 2017 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małypokoj 21.03.2017 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 hm, mogę pomyśleć o przesunięciu drzwi, jeśli zdecydowałabym się na przesuwne, wtedy w ogóle nie byłoby problemu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.12.2017 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Dwójka dzieci w jednym pokoju – jak można zapewnić im odrobinę własnej przestrzeni http://www.contemporist.com/custom-b...s-room-in-two/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.12.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 tylko ten pokój na zdjęciu dwa razy większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.12.2017 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Ale nie koniecznie ta konstrukcja musi stać na środku i nie koniecznie musi być aż tak długa. Zresztą ten pokój, choć na pewno dłuższy, to nie jest taki znowu bardzo szeroki Elfirku, szukałam bardziej ogólnego wątku, żeby te fotki wstawić i nie znalazłam a mam zachomikowane jeszcze 4 ciekawe rozwiązania do niedużych pokoi dla dzieci Edytowane 28 Grudnia 2017 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomm.kk33 02.01.2018 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 coś w tym rodzaju to bardzo dobrego rozwiązanie do pokoju dziecięcego, w którym nie ma zbyt wiele miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 03.01.2018 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 coś w tym rodzaju to bardzo dobrego rozwiązanie do pokoju dziecięcego, w którym nie ma zbyt wiele miejsca [ATTACH=CONFIG]404277[/ATTACH] Chłopcy nie chcą piętrowych, a na zdjęciu jest łóżko na wysokości czyli na piętrze. Poza tym do chłopców pewnie przychodzą koledzy , to wygodniej by mieli w pokoju zaproponowanym przez mamika czy kinkę. Ile chłopcy mają lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts