budowlanna 20.03.2017 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Cześć, cały czas szukam projektu swojego wymarzonego domu. Ostatnio natknęłam się na VIKINGA. Co sądzicie o tym projekcie? http://www.mgprojekt.com.pl/viking-5 Dla mnie z plusów:- schowana kuchnia (zależy mi na tym, aby nie było ciągu - kuchnia, jadalnia, salon)- schody w miarę dobrym miejscu, lekko z boku Minusy:- daleko łazienka i jakoś dziwnie mała- usytuowanie garażu Na co jeszcze wg Was warto zwrócić uwagę w tym projekcie? Dzięki wielkie za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.03.2017 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 To spory dom -250 m2. Garaż sobie możesz odwrócić o 90 stopni. Garderoba w sypialni rodziców - podzielona na dwie. ale jedna część wypada nisko pod skosem!przestawiłabym kominek, nieco powiększyła spiżarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanna 20.03.2017 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Użytkowej powierzchni jest niecałe 170m2, właśnie coś koło tego szukam. Ta ścianka działowa w garderobie na bank do likwidacji.Garaż dałabym jednak z boku budynku, bo jakoś mi nie pasuje tak od frontu.Kominek gdzie byś przeniosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.03.2017 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 jak dasz garaż z boku, to nie będziesz miała przejścia do wiatrołapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanna 22.03.2017 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Dałabym go z boku po lewej stronie, więc zmieniłabym miejsce łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.03.2017 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Nadal nie masz przejścia do wiatrołapu ale do części sypialno-wypoczynkowej.Buty i kurtka w wiatrołapie - trzeba biegać naokoło do garażu i z garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanna 22.03.2017 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 już rozumiem, słuszna uwaga! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TangoPapa 06.06.2018 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Cześć, Jest może ktoś na forum kto ma zamiar wybudować dom z projektu Viking 5? może już ktoś wybudował lub jest w trakcie realizacji? pozdroTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalfalenski83 04.02.2019 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Cześć, Jest może ktoś na forum kto ma zamiar wybudować dom z projektu Viking 5? może już ktoś wybudował lub jest w trakcie realizacji? pozdro zacząłem budowę dokładnie rok temu. Pozdrawiam Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasto 26.10.2019 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Cześć, Jest może ktoś na forum kto ma zamiar wybudować dom z projektu Viking 5? może już ktoś wybudował lub jest w trakcie realizacji? pozdro [ATTACH=CONFIG]426099[/ATTACH] zacząłem budowę dokładnie rok temu. Pozdrawiam Rafal Też spodobał nam się ten projekt. Możesz powiedzieć coś więcej na temat kosztów budowy. Jak w rzeczywistości mają się do tych, które podaje na stronie MG? I jakie są Twoje/Wasze wrażenia na tym etapie ? Z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts