budowlanna 22.03.2017 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Cześć, To znowu ja Tym razem w oko wpadł mi projekt pracowni Domy z wizją - WYGODNY 3. Na forum jest trochę informacji o Wygodnym 1 i 2, jednak 3 ma trochę inny rozkład. Generalnie projekt bardzo mi się podoba, ale... zastanawiam się nad funkcjonalnością parteru: - stół jest daleko od kuchni - do gabinetu wchodzi się bezpośrednio z części dziennej - mała łazienka - brak spiżarni - zamknięte schody Z drugiej strony projekt zebrał mnóstwo pozytywnych opinii w sieci. I tak się zastanawiam - czy ja mam jakieś wybujałe oczekiwania i czepiam się? Czy może projekt trzeba jednak nieco dopracować? Pomóżcie ocenić ten parter Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.03.2017 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Pozytywna opinia o niczym nie świadczy. Po prostu budynek nie spełnia twoich indywidualnych potrzeb, ale spełniał tych co się dobrze o nim wyrażali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts