Naci0r 28.03.2017 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Mam do pomalowania drewniany przewijak (dla niemowlaka rzecz jasna) W skepie z farbami polecono mi do tego celu farbe Hammerite do kaloryferow- jako super kryjącą, nie żółknącą, niezdzierającą się, latwo czyszczącą i oczywiscie bezpieczna dla dziecka. Generalnie najlepszą w sklepie. Niebardzo wiem czy w to wszystko wierzyc i czy to faktycznie dobry wybor... bo ani to do drewna, ani nigdzie nie jest napisane ze jest nietoksyczna ani ten Pan sie nie wydawal jakis godny zaufania... Malowac czy zwrocic i wybrac cos innego? Co wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 dlaczego farba do kaloryferów miałaby mieć atesty dla dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts