Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Z przedsionkiem czy bez?

wejscie z przedsionkiem czy bez?  

128 użytkowników zagłosowało

1. 1. wejscie z przedsionkiem czy bez?

• przedsionek
    • bez przedsionka - przestrzenny holl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 266
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i te wesołe wizje doprowadziły nas do... zjedzonych oczek! 8)

Tak Agacka a Twoja jaszczura do nich pasuje :wink: :p

I tak od przedsionka , przez przesuwane drzwi, przez hol. po schodkach, na slepo po trupach do jaszureczki .......... :roll:

Ale sprawdzajac wyniki sondazu to wiekszosc za przedsionkiem :-?

[quote name="Agnieszka1

Jeszcze sie zastanowie nad schodami - nie ukrywam ze ten temat ciagle gdzies mi w glowie kolacze.

Co do wykonczenia schodow to nie mysle o tym . W koncu na cos wiecej mozna wydac. Mysle ze wiekszym kosztem jest juz poglebienie wykopu pod ten salon i fundamenty niz wykonczenie schodkow.

P.S. Inwestor strasznie mnie interesuje ile masz lat :p przepraszam , ale zazwyczaj pytam jak mnie ciekawosc zzera :wink:[/quote]

Oj Agnieszka nawet nie wiesz jak strasznie sie mylisz dodatkowy wykop pod salonem to 100...200 zł (godzina dwie pracy koparki) natomiast ładne wykończenie twoich schodków czy to w drewnie czy w kamieniu to 10 tyś może nie wystarczyć. Jeśli chodzi o mój wiek to jest on w sam raz jak na mnie :wink: . A niby ile byś mi dała wiosen co ? :D

Wracając do tematu kotary wcale nie miałem na myśli ciężkiej pluszowej zasłony takiej jak wiszą zimą np. w sklepie miesnym :wink: :D. Sa bardzo ładne różne rozwiazania. Musiała byś sie zainteresować w firmach zajmujących sie dekoracja i urzadzaniem wnętrz. Mogłoby to być również cos składanego po łuku i chowanego w ścianę. Mogła byś w tym celu zostawić kawałek tej ściany gdzieś 1,5m po prawej stronie wejścia. Ale odrazu mówie to bedą straszliwe pieniądze.

Pozdrawiam

Inwestor skoro straszliwe pieniadze to wypadam :roll:

No co ty 10 tys wykonczenie schodow?

E tam, poloze pcv i juz obnize koszty :p

Co do Twojego wieku - no wlasnie kurcze czekam na liczbe a ty idziesz na okolo, gadu gadu, a ile myslisz, a ile bys dala :p

hmmmm jak bym wiedziala to bym nie pytala, a tak nawet nie przypuszczam :wink:

No wiec? jak sie wstydzisz to dawaj na priva :wink:

Gekon padliny nie jada...a już zupełnie w oczkach nie gustuje... :lol: :lol: :lol:

przecież ja pisałam o robaczkach, a gekon to NIE robaczek (na bilogię sie nie chodziło?) :wink:

ja pisalam ze oczka do jaszczurki Agacki pasuja - a to gekon ( ups)

co tam robal to robal,nie bedziemy chyba sie sprzeczac na zasadzie -

karaluch , nie to karakan, a ja mowie ze karaluch, a ja ze karakan :p :wink: