magisterson 01.04.2017 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Witajcie, szukam kosiarki do 1100 zł brutto. Moja stara nadaje się już na śmietnik, była z nami 12 lat. Oczywiście przeglądam aległo i znalazłem w tej cenie kosiarkę RIWALL 7KM 5170. Co to za wynalazek? Pewnie jakaś chińszczyzna brandowana przez polskiego importera? Ktoś może ma to u siebie i moze się wypowiedzieć? Szukając markowych kosiarek natrafiłem na NAC LS46-575-HS i tutaj już mam mniejsze obawy jeśli chodzi o bezawaryjność. Wszystkie opinie mile widziane. Zaznaczę, że dotychczas miałem kosiarkę z silnikiem Bridge&stration 4KM kupioną naście lat temu w Castoramie było na niej logo TRAWIS (cokolwiek to jest). Zależy mi na napędzie i dość mocnym silniku powyżej 4KM bo dotychczasowa nie zawsze dawała radę przy gęstej trawie. Co możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2017 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 W dziale ogrody masz cały wielki temat o kosiarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino34 05.04.2017 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Najważniejsze, aby nie z silnikem B&S serii E400 lub E500. Bardziej badziewnych konstrukcji już nie ma. Jeśli silnik B&S to już lepiej od serii 600, choć i ta seria coraz gorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts