manfred1 06.04.2017 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Zamówiłem sofę w Bleck Red Włajt czy Top Cezar sam już nie wiem bo u mnie we wsi to jest chyba dwa w jedny. Sofa ala skandynawia nazywa się Alves. Przy wpłacie a zapłaciłem całość panna wiek ok 20 lat poinformowała mnie ze będę czekał 3 tyg na ten produkt. Troche mnie wkurzył taki czas oczekiwania ale jak to sie ma do mebli kuchennych gdzie czekałem niecałe 3 mc. Wczoraj dzwonię a gówniara bez ogródek szczela ze muszę poczekać 8 tyg bo producent cos tam coś tam. Tutaj nie będe cytował słów które sobie pomyślałem w głowie bo mnie z forum wygonicie. Odparłem ze mam głęboko w tyle interesy z BRW i dziś zabieram kasę. Czyli potrzebuje sofę ala styl skandynawski w kolorze szarym lub niebieskim. Szerokość do 160 cm ale żeby nie miała żadnych ruchomych poduszek. Musi być cała i zwarta jak moja żona... chyba Jak ktoś ma info gdzie od ręki można coś takiego kupić dajcie mi cynk. Za co serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.04.2017 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Jedyny sklep meblowy "od reki" jaki znam to IKEA.W zasadzie wszędzie trzeba czekać. Poszukaj na OLX - może jakiś producent ma nieodebrany towar do sprzedaży od ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 06.04.2017 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) w Jysku widziałam coś takiego, mówili że do tygodnia czasu, nie wiem czy wygodna http://image.ceneo.pl/data/products/47456995/i-jysk-kanapa-2-5-osobowa-egedal-jasnoszara.jpghttps://jysk.pl/salon-jadalnia/sofy/sofy/kanapa-25-osob-egedal-jasnoszara Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Sawadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manfred1 06.04.2017 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Udałem się do Abra meble i padło na sofe Sorento w kolorze ... niby to zieleń niby niebieski niby pastel 4 tygodnie trzeba czekać trudno. Nie mniej ta z Jysk fajna ale już po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 07.04.2017 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Sofa " na gwałt " a panna wiek 20 lat... wzięła cła kasę z góry a każe czekać 3 tygodnie ... Co to za forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts