voytas80 07.04.2017 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Witam, Jak obecnie wygląda temat wycinki drzew na działce o charakterze Lz-Ps – grunty zadrzewione i zakrzewione. Chciałbym nieco uporządkować taką działkę a nie moge precyzyjnie odszukać jak wygląda porces : do kogo wniosek, jak obwody bez pozwolenia itd. Byłbym bardzo wdzięczny za szczegółowy opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freedom18 18.07.2019 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Też bym chciał sie dowiedzieć bo mam skrawek na działce z oznaczenie LZ a drzew chciałbym sie pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 19.07.2019 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Zadzwoń do gminy to ci powiedzą. U mnie wycialem z 300 (cześć działki LS) drzew na działkach i nikt mi nie robił problemu nawet na działkę nie wchodzili i nie oglądali. Kawałek dalej działka ma LS na całości (4000m2) i też zrobili gruba wycinkę. Kwestia gminy czy robią problemy u mnie nikt nie robił żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 19.07.2019 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 LS nie podlega pod gminę i ona nie ma nic do tego. LS podlega lasom państwowym, czyli nadleśnictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.07.2019 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 LS nie podlega pod gminę i ona nie ma nic do tego. LS podlega lasom państwowym, czyli nadleśnictwo. O ile teren jest objęty "planem urządzania lasu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 21.07.2019 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Nawet jak nie jest, to AFAIK gminie nic do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts