kawal 08.04.2017 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Witam , to jest moje pierwsze wymarzone mieszkanie i chciałbym je zrobic na cacy zeby zaraz sie nie znudzilo i nie robic kolejnych remontow Czy byłaby wogle mozliwosc zrobic zamknieta garderobe w sypialni , chodzi mi o przedzielenie mała scianka z osobnym wejsciem . Chodzi o to czy w takim pokoju wogle byłaby funkcjonalna ta garderowa i jak duza musialaby byc zeby dalo sie cos w niej zrobic . W sypialni mysle ze samo wyrko i maly mebelek czy toaletka dla narzeczonej by wystarczylo . Chodzi o pokoj ten obok łazienki . Z góry dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2017 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Moim zdaniem garderoba niepotrzebnie zmniejszy ci optycznie wnetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 08.04.2017 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Jemu chyba nie rozchodzi się, czy mu zmniejszy OPTYCZNIE wnętrze, tylko o funkcjonalność takiego rozwiązania. Tak mi się wydaje.Poza tym sypialnia, jak sama nazwa wskazuje, jest pomieszczeniem przeznaczonym do wyspania się, a garderoba może być wydzielonym pomieszczeniem do zachowania jako takiego ładu w tejże sypialni.Także twoja porada nic praktycznego nie wnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2017 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Stanowska, ty trollu, znów się nudzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawal 09.04.2017 00:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 hehe P. Stanowska bardzo dobrze sie wydaje po prostu chodzi mi o to czy w takim pomieszczeniu (14m to nie jest duze pomieszczenie ) da sie jeszcze zrobic pomieszczenie na garderobe czy wchodzi takie cos w gre . Bo oczywiscie chcialbym kuchnie polaczyc z salonem i nastepny pokoj zostawic dla przyszłego dziecka badz dzieci . I co do samej sypialni nie wiem czy praktyczniej by bylo zrobic male pomieszczenie na garderobe czy po prostu jakas szafe przesowna zrobic czy po prostu nic nie robic w tym pomieszczeniu tylko gdzie indziej cos zagospodarowac hehe . Ogolnie probowalem robic w jakis programikach aranzacje wnetrz ale nie do konca to wychodzilo , jakos cierpliwosci i chyba talentu do tego nie mam Ogolnie boje sie bo to pierwsze mieszkanie takze dlatego tutaj zwracam sie o pomoc i rade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 09.04.2017 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Garderobę da się zrobić, ale będzie wąska - max 130 cm gł. jeśli wstawi się ją na ścianie od łazienki - a praktycznie to jedyne miejsce. Zmniejszy się przestrzeń do chodzenia wokół łóżka, więc lepiej wstawić szafy i tu jest wybór, bo szaf może być sporo, co w mieszkaniu zawsze się przydaje. Coś narysuje wieczorem. Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Sawadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawal 10.04.2017 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Dziekuje Ci bardzo Sawadi za poswiecenie swojego cennego czasu . Bardzo dałes mi do myslenia z tymi rysunkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.04.2017 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Ja bym zrobiła sypialnię rodziców bliżej salonu a pokój dziecka jak najdalej od salonu (jest w nim ciszej): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawal 14.04.2017 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 dziekuje ciekawy projekcik bede to mial na uwadze chodz raczej zostane przy takim ukladzie jak mowilem wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts