bartek70 10.04.2017 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Proszę o skasowanie wątku Edytowane 15 Maja 2017 przez bartek70 Proszę o skasowanie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek70 10.04.2017 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Proszę o skasowanie wątku Edytowane 15 Maja 2017 przez bartek70 Proszę o skasowanie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek70 10.04.2017 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 2017 W najbliższym czasie rozpocznę remont ganku, oraz pracę porządkowe w ogrodzie. Zakładam że w tym roku zostanie naprawiony ganek. Praktycznie wszystko w nim jest do naprawy: wymiana okien, wymiana stropu, odbicie tynków, naprawa drzwi, założenie membrany dachowej, oraz odnowa dachówki, naprawa schodów(jeden kamień został rozsadzony przez mróz, założenie oświetlenia. W najbliższym czasie dodam nowe zdjęcia, oraz efekt pracy remontowych związanych z gankiem, są duże szansę że ruszą w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.04.2017 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Dobrze byłoby, gdybyś podawał koszty przywracania świetności + dokładne opisy wykonanych prac - to pomogłoby (lub ostudziło zapał) innym zastanawiającym się nad remontem starego domu. Bo co jakiś czas pojawiają się na forum pytania - ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek70 12.04.2017 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Proszę o skasowanie wątku Edytowane 15 Maja 2017 przez bartek70 Proszę o skasowanie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek70 17.04.2017 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 W ubiegłym tygodniu rozpocząłem skuwanie tynków, ciężka sprawa. Okazała się również że rozpadła się instalacja elektryczna z powodu wilgoci, muszę zrobić przyłącz budowlaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 17.04.2017 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Ja kupiłem podobny dom bardzo tanio w maju będzie 2 lata robiłem wszystko prawie sam i teraz jest już prawie idealnie , jak skończę brukowanie podwórka ok 130m2 to będzie super , koszt w porównaniu do budowy nowego domu to grosze (nowego bym nie stawiał) mam ogrzewanie podłogowe, dom docieplony styropianem grafit a dach 30 cm wełny , sucho i ciepło , powodzenia w remoncie bo widać że twój domek ma potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts