Jochimm 14.04.2017 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, Razem z żoną postanowiliśmy wybudować mały domek - można nazwać to nawet mieszkaniem z ogródkiem Domek jest wymiarów 7 x 11 m. Dach chcemy wykonać z wiązarów, nawet podnieśliśmy kąt z 30 na 40 stopni i na poddaszu będzid miejsce 3.80 szeroko, 2.30 wysoko i długo przez cały budynek, ale póki co traktujemy je jako strych ale w przyszłości może jakaś garderoba lub sypialnia. Przesyłam Wam rzut z góry projektu. Jeateśmy w fazie wyciągania fundamentów i już musimy pomały myśleć o przyłączach. Ja stawiam na jednen pokój, moja żona na dwa tak jak jest w projekcie. Obok projektu dorzucam mój szybki szkic mojej wizji. Chcielibyśmy jakoś fajnie to zorganizować. Liczę na Waszą pomoc ! Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2017 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) czym chcecie grzać?Moim zdaniem kuchnia za mała na normalne codzienne gotowanie. Jeśli telewizor planujecie na ścianie naprzeciw kanapy to będzie musiał mieć ogromną przekątną, bo tam jest ponad 6 m - a wygodniej ogląda się na 3-5 m Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 14.04.2017 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jochimm 18.04.2017 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 <!--url{0}--> taka wersja będzie ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.04.2017 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 naprawdę nie gotujecie w domu? Starczy wam taki maleńki aneksik bez blatów roboczych i miejsca do przechowywania? Wnęka na szafę w wiatrołapie powinna mieć min. 60 cm. To taki standard wielkości szaf. Pewnie węższe też znajdziesz, ale kurtki zwykle na wieszaku są szersze niż taki t-shirt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 19.04.2017 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Każdy z planów ma swoje zalety. Warto zadać sobie kilak pytań. Gdzie są jest północ? Gdzie jest droga, hałas, a gdzie najlepszy widok? Jakiej wielkości piec, gdzie komin, czyli jak grzejecie? Co chce mieć w kuchni osoba trzymająca tam władze ? WC osobno? Co koniecznie potrzebujecie w domu? Stół na ile osób? Gdzie chcecie wieszać pranie, a może będziecie mieć suszarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts