day_dreaming 17.04.2017 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) . Edytowane 9 Maja 2017 przez day_dreaming Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 26.04.2017 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 no pięknie, ja już przy stanie deweloperskim wychodzi pleśń to ja bym sobie darowała takie mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wędrowniczek 16.05.2017 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Nie zazdroszczę... Ja w poprzednim wynajmowanym mieszkaniu (blok 4-letni) miałem podobne problemy, co zresztą odbiło się też na stanie zdrowia (ciągły kaszel, problemy ze snem, zaczerwienione oczy). Na jakiś czas pomógł preparat (Savo), ale po kilku miesiącach znów zaczęła wyłazić. Generalnie, jesli jest taka możliwość, nie pakowałbym się w takie mieszkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.05.2017 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 ktoś szczelnie zamknął chatę zaraz po tynkowaniu i woda nie miała jak odparować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 23.05.2017 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 partactwo w czystej postaci, ja bym tego nie odpuściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts