Hekse 18.04.2017 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Witam.Uprzejmie prosze o pomoc przy aranzacji domu.Potrzebuje jakiekolwiek wskazowki.Dom parterowy, drewniany z 1960 roku.Chcemy wymieniac okna na nowe i przy tym mozemy zmienic wyglad wszystkich pomieszczen.Okna mozna wstawic w innym miejscu,scianki zburzyc,przesunac.Ale absolutnie nic nie potrafimy wymyslec aby bylo funkcjonalnie. Zdecydowanie jest zbyt duzo drzwi.W salonie jest kominek ktory musi zostac w tym miejscu. Gdyby ktos mogl pomoc,bede wdzieczna.Sprobuje dodac zdjecie.Pozdrawiam. https://images81.fotosik.pl/514/87f01490b1266b63med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hekse 18.04.2017 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 http://www.fotosik.pl/zdjecie/87f01490b1266b63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.04.2017 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 trochę bez skali Ja bym wejście do sypialni przy wejściu do domu przeniosła na ścianę od strony kuchni i powiększyła WC robiąc z niego pełnoprawną łazienkę. Mozna też pomysleć o zamianie miejscami sypialni i kuchni, by kuchnia miała bezpośrednie połączenie z tarasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hekse 19.04.2017 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Niestety nie mam rysunku ze skala.Jedynie moge dopisac wymiary pomieszczen. Lub zrobic zdjecia. Odnosnie lazienki, juz jest jedna miedzy kuchnia a malym pokojem . Salon i jadalnia mnie najbardziej martwi, czy okna zostawic w tym samym miejscu czy robic je niskie do podlogi by bylo widno. Moze polaczyc przedpokoj z salonem i jadalnia razem,pozbyc sie scian ? Sam kominek na srodku zostawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.04.2017 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) właśnie tę mini toaletę między kuchnią a małym pokojem polecam powiększyć. Nie bardzo wiem co cię martwi z tym salonem? Otworzyć na jadalnię - ok. Ale niekoniecznie na hol. nie mam pojęcia jakie sa wymiary i w związku z powyższym, czy tak sie da zrobić: Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 19.04.2017 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hekse 19.04.2017 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 http://www.fotosik.pl/zdjecie/d703b96e45bad13f Bardzo dziekuje ze zechcieliscie mi pomoc. Zmierzylam sciany jesli to pomoze. Bardzo podoba nam sie pomysl z polaczeniem jadalni z salonem a kominek po srodku. Jednak druga lazienka bedzie nam zbedna. Mozemy zrezygnowac z tej toalety i zrobic garderobe w tym miejscu.Bo zupelnie nie mamy miejsca na ubrania. Mam pytanie: czy na scianie salon-jadalnia moglby powstac ciag okien ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 20.04.2017 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Bez zdjęć nikt tego nie podpowie, a faktycznie odpowiedzieć może konstruktor, albo ktoś kto u Was ma uprawnienia lub umiejętności, żeby takie okna wstawić i nie zrobić przy tym katastrofy budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.04.2017 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 http://www.fotosik.pl/zdjecie/d703b96e45bad13f Bardzo dziekuje ze zechcieliscie mi pomoc. Zmierzylam sciany jesli to pomoze. Bardzo podoba nam sie pomysl z polaczeniem jadalni z salonem a kominek po srodku. Jednak druga lazienka bedzie nam zbedna. Mozemy zrezygnowac z tej toalety i zrobic garderobe w tym miejscu.Bo zupelnie nie mamy miejsca na ubrania. Mam pytanie: czy na scianie salon-jadalnia moglby powstac ciag okien ? Z tego co widze, przy sypialni jest garderoba. Goście mają korzystać z waszej toalety przy sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hekse 20.04.2017 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Nie mamy jeszcze garderoby. Jesli zlikwidujemy mala toalete i tam zrobimy garderobe to bedzie wc w lazience glownej ktora jest za kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.04.2017 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 a co to za pomieszczenie nad łazienką przy sypialni na twoim rysunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hekse 20.04.2017 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Jest duzy przedpokoj w ksztalcie litery L i tam jest male Wc. Ale za lazienka jest maly pokoik z oknem mojego syna-podpisany"rom" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.04.2017 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Wiesz co, bez porządnej inwentaryzacji nikt ci nie jest w stanie doradzić.W każdym razie w dwóch propozycjach masz zrobienie z tego maleńkiego pokoiku wygodnej garderoby.Zmierzenie szerokości korytarzyka i okien w salonie to za mało, by dać wyobrażenie o rzeczywistych rozmiarach wnętrz.Trzeba pomierzyć każdą ścianę, okna, drzwi. Wiem, że pisałaś, że można przestawiać, ale może na początek wykorzystać to, co masz. Ja mieszkam w dwójkę i mam dwie toalety, co bardzo się przydało, jak jedno z nas miało grypę żołądkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts