Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zdolny architekt z Lublina - możecie kogoś polecić?

Recommended Posts

Witam. Czy ktoś może polecić dobrego architekta z Lublina i okolic, który projektuje nowoczesne, modernistyczne domy? Chodzi mi o takiego z polotem i dobrymi pomysłami.

Od paru lat przeglądam katalogi z projektami i niestety nie znalazłam takiego, który miałby prostą bryłę, płaski dach, układ: salon + 2 pokoje na dole, 2 sypialnie z garderobą/garderobami i łazienką na górze, okna pokoi głównie na pd, zwłaszcza salonu i 2 sypialni na piętrze ... stąd konieczność indywidualnego. Mam nadzieję, że ktoś pomoże i może pochwali się własnym projektem od takiego architekta...

Edytowane przez Elfir

Dzięki Elfir .Dzienniki: Twój, MAGa i Roberta Skitka przeczytałam od deski do deski :). Priorytety mam podobne do Ciebie. Plan mam taki, żeby najpierw spróbować znaleźć na miejscu, jak się nie uda to będę rozszerzać poszukiwania.

M.O oglądałam strony różnych pracowni z Lublina, ci projektujący domy w stylu, który mi się podoba są, w moim odczuciu w mniejszości, ale też sądząc po nowo powstających domach, może takie jest zapotrzebowanie... Mam nadzieję, że może odezwie się ktoś zadowolony, kto wybudował wg takiego projektu... Nowoczesne projekty oglądam z wielką przyjemnością :)