xdotka 21.04.2017 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. Czy ktoś może polecić dobrego architekta z Lublina i okolic, który projektuje nowoczesne, modernistyczne domy? Chodzi mi o takiego z polotem i dobrymi pomysłami.Od paru lat przeglądam katalogi z projektami i niestety nie znalazłam takiego, który miałby prostą bryłę, płaski dach, układ: salon + 2 pokoje na dole, 2 sypialnie z garderobą/garderobami i łazienką na górze, okna pokoi głównie na pd, zwłaszcza salonu i 2 sypialni na piętrze ... stąd konieczność indywidualnego. Mam nadzieję, że ktoś pomoże i może pochwali się własnym projektem od takiego architekta... Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.04.2017 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Może nie ograniczaj się tylko do Lublina? Zobacz projekt domu pasywnego użytkownika MAG. Budował gdzieś pod Rzeszowem chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.O 21.04.2017 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Jest kilka ciekawych pracowni z Lublina trzeba tylko trochę poszperać na google. Jak interesuje Cię projektant z Lubelskiego ale z trochę dalsza (+100km) to zapraszam do mnie, porozmawiamy, prześlę portfolio, może zaiskrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 22.04.2017 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Dzięki Elfir .Dzienniki: Twój, MAGa i Roberta Skitka przeczytałam od deski do deski . Priorytety mam podobne do Ciebie. Plan mam taki, żeby najpierw spróbować znaleźć na miejscu, jak się nie uda to będę rozszerzać poszukiwania. M.O oglądałam strony różnych pracowni z Lublina, ci projektujący domy w stylu, który mi się podoba są, w moim odczuciu w mniejszości, ale też sądząc po nowo powstających domach, może takie jest zapotrzebowanie... Mam nadzieję, że może odezwie się ktoś zadowolony, kto wybudował wg takiego projektu... Nowoczesne projekty oglądam z wielką przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts