moby666 23.04.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Witam !Jak w temacie, muszę dołożyć jedno gniazdko w łazience i zastanawiam się jak to wszystko połączyć. W gniazdku, do ktorego chcę się podłączyć są 2 przewody 3 żylowe 2,5 mm2. po dwie zyly. Nie mogę zabrać jednego przewodu, bo są one zmostkowane z gniazdkami w innym pokoju. Jak fachowo musiałbym to wykonać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 23.04.2017 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Fachowo, to trzeba zrobić przy pomocy elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 23.04.2017 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Witam ! Jak w temacie, muszę dołożyć jedno gniazdko w łazience i zastanawiam się jak to wszystko połączyć. W gniazdku, do ktorego chcę się podłączyć są 2 przewody 3 żylowe 2,5 mm2. po dwie zyly. Nie mogę zabrać jednego przewodu, bo są one zmostkowane z gniazdkami w innym pokoju. Jak fachowo musiałbym to wykonać ? Jakieś masło maślane, dwa przewody trzy żyłowe po dwie żyły. Obwody łazienkowe nie powinny być połączone z pokojami. Złączki wago załatwią sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moby666 23.04.2017 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Gdybym miał elektryka, nie zadawałbym pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moby666 23.04.2017 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Jakieś masło maślane, dwa przewody trzy żyłowe po dwie żyły. Obwody łazienkowe nie powinny być połączone z pokojami. Złączki wago załatwią sprawę. Źle się wyraziłem. 2 przewody 3 zyłowe. Łazienka sąsiaduje z przedpokojem. Bliżej mi do gniazdka z przedpokoju niż do łazienkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 23.04.2017 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Źle się wyraziłem. 2 przewody 3 zyłowe. Łazienka sąsiaduje z przedpokojem. Bliżej mi do gniazdka z przedpokoju niż do łazienkowego. To jeszcze raz jeśli chcesz gniazdko w łazience to powinno być z łazienkowego do tego zachowane odległosci, strefy itp. A samo połaczenie złączki wago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moby666 23.04.2017 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Wykułem bruzdę od przedpokoju,ale chyba muszę zmienic. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts