aga.malgo.cha 24.04.2017 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam wszystkich, czy spotkał się ktoś z położeniem szkła na gebericie? Widziałam w internecie Geberith Moonlith, który już od dostawcy jest geberitem szklanym, ja chciałabym położyć szkło na gebericie zamiast kafelek, czy ktoś z forumowiczów zrobił coś takiego? Mam pytanie o trwałość, funkcjonalność i jakieś pułapki w trakcie montowania. Ściana zao WC będzie mieć wymiary 0,9x1,1m (zaczyna się tam skos). Na zdjęciu mniej więcej ujęte o co mi chodzi (źróło http :// unitrend. pl ) edit: toaleta wmontowana w ścianę u mnie ma być, nie tak jak na zdjęciu, Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez aga.malgo.cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.04.2017 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 widziałam tylko na realizacjach w czasopismach wnętrzarskich. myślałam o tym u siebie, ale to kolejny fachowiec (szklarz), którego trzeba zgrać z płytkarzem na budowie, więc odpuściłam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.malgo.cha 24.04.2017 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Właśnie zastanawiam się czy szklarz jest tutaj potrzebny, wszak montowanie szkła nad kuchenką np nie wydaje się zbyt problematyczne Dobrze wiedzieć natomiast, że muszę zgrać z płytki ze szkłem, zależy mi żebym miała łatwiejszy dostęp do geberitu w razie W. Czy takie szkło można ściągać w razie problemu z mechanizmem ubikacji i z powrotem nałożyć nienaruszone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.04.2017 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 przecież geberitu się nie rozmontowuje do naprawy. Dostęp jest wyłącznie przez przycisk spłukiwania (dlatego jest on taki duzy - by dało sie włożyć rękę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts