kemotz 26.04.2017 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Cześć, Mam zamiar zamówić indywidualny projekt bazujący na rozmieszczeniu pokoi przedstawionym na dolaczonych rysunkach. Prośba o opinie - plusy / minusy, sugestie zmian, etc. Z gory dzieki ! Pozdrawiam, Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.04.2017 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Garderoba pod skosem będzie mało funkcjonalna do zagospodarowania - chyba, że macie wysokie ścianki kolankowe zaplanowane.Łazienka otwierająca się na salon - stanowcze i zdecydowane NIE.Schody w salonie - większość ludzi na to narzeka, bo nie da się w spokoju obejrzeć TV, gdy kręcą się w górę i w dół dzieci z kolegami. Może daj się wykazać architektowi? Nie chodzi o to, że źle zaplanowane, tylko architekt może mieć ciekawe pomysły, które zablokujesz narzucając mu swój pomysł. Może niech najpierw coś sam narysuje, a jak nie będzie się wam podobać, to pokażecie swój rysunek. Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.04.2017 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Tak się pobawiłam w rysowanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 26.04.2017 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Tak się pobawiłam w rysowanie: mega pomysł z garderobą pod schodami, dla gości Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez Niechaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemotz 26.04.2017 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Tak się pobawiłam w rysowanie: Wow... a myslałem, że mój pomysł jak zwykle jest najlepszy )) Bardzo ciekawe rozmieszczenie schody bez zabiegu. Poprostu świetne Dzieki Elfir! Zaraz to rzuce do sketchupa Btw. Kibelek na salon to rzeczywiscie nienajlepsze rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemotz 26.04.2017 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Elfir, jeszcze jedno pytanko. Czy Twoje rysunki to jakis ogolnodostepny projekt, który przerobiles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.04.2017 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) To jest jakiś projekt Archonu (chyba "w Tymianku"), ale baaardzo przerobiony, łącznie ze zwężeniem domu o jakieś 1-1,5 m, poza tym oryginał kryty jest dachem czterospadowym. Więc nie nadaje się do adaptacji, tylko narysowania na nowo. Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts