diugy 28.04.2017 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Witam, Jestem nowy na tym forum więc byłbym wdzięczny za wyrozumiałość. Ostatnimi czasy stałem się szczęśliwym posiadaczem swojego mieszkania. Bardzo chciałem mieć salon z aneksem kuchennym więc takie mieszkanie wybrałem. Na rzutach od dewelopera wszystko wyglądało znakomicie, jednak kiedy próbowałem sam zaplanować sobie pokój z aneksem kuchennym rzeczywistość szybko mnie naprostowała. Chciałbym, żeby w tym pokoju (4.3 na obrazie) znalazła się kuchnia, sofa, stolik kawowy stół z krzesłami i telewizor na jakiejś małej komodzie. Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś sugestie i pomoc. Z góry dziękuję. Chciałbym dodać, że mieszkanie jest w trakcie budowy, także jestem w stanie jeszcze pozmieniać ścianki działowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.04.2017 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 mała rewolucja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 30.04.2017 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 30.04.2017 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 ciekawy układ, fajnie podpatrzeć Wasze rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts