andreas2016 01.05.2017 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Planuje remont kuchni i mam jedna pusta cala sciane która jest obecnie pomalowana. Chce na niej polozyc panel tak żeby wnętrze wygladalo elegancko i nowocześnie a zarazem było trwale. Idealnie bylby panel plastikowy (pcv) tylko nie znalazłem nic ciekawego. A może jakiś delikatny 3d? Albo cegła (chociaż mam w salonie to nie) czy kamien albo jeszcze cos innego? co polecacie? Kuchnia ma 9m2 powierzchni i jest kwadratowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.05.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 jakoś mi się panel PCV nie kojarzy ze słowem "elegancko".Nie ma jak doradzić nie znając kolorystyki kuchni, mebli, nasłonecznienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewN 05.05.2017 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Panel na ścianie w kuchni ? Moim zdaniem nie będzie to zbyt dobrze wyglądać, nie możesz znaleźć lepszego rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts