Zwibel 05.05.2017 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) WitamSzukam odpowiedzi na mój problem. Posiadam działkę na której stoi stara stodoła jest ona w 2/3 postawiona metodą szkieletową, natomiast w jednej trzeciej murowana z kamienia. Część konstrukcji drewnianej jest w stanie agonalnym, jednak część murowana jest w dobrym stanie i posiada ciekawe walory estetyczne. Czy jest możliwe wyburzenie tylko części a resztę pozostawienie na cele gospodarcze?Z tego co sie dowiedziałem na część murowaną musiał bym wykonywać pełny projekt budowlany z adaptacją starych murów. Nie wiem czy nie wyjdzie taniej wyburzenie całości i postawienie czegoś na zgłoszenieJednak szkoda mi wyburzyć tak ciekawą konstrukcje.Czy jest jakaś inna możliwość przeskoczenia tematu,np zgłoszenie wyburzenia części budynku ze względu na zły stan techniczny?? Edytowane 5 Maja 2017 przez Zwibel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.05.2017 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 na tym polega właśnie ratowanie staroci - nieopłacalne, ale sentyment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zwibel 07.05.2017 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Czyli nikt nie ma pomysłu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts