kurtz 06.05.2017 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Mieliście do czynienia z sytuacją, że nie ma pozwolenia na budowę po ustawowym terminie?Dzwoniłem do urzędu po 30 dniach i powiedzieli ze zajmują się sprawą, ale termin mija i cisza. Jak ich zobligować do wydania decyzji?Pojadę tam osobiście, ale nie wiem czy to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 06.05.2017 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Mieliście do czynienia z sytuacją, że nie ma pozwolenia na budowę po ustawowym terminie? Dzwoniłem do urzędu po 30 dniach i powiedzieli ze zajmują się sprawą, ale termin mija i cisza. Jak ich zobligować do wydania decyzji? Pojadę tam osobiście, ale nie wiem czy to pomoże. Zapewne nic nie pomoże ... Urzędnicy "mają czas" a jedyną osobą kórej zalezy na czasie jesteś ... ty ... Ja czekałem ponad 2,5 miesiąca a Pani kóra robiła mi adaptację chwaliła że urzad robi szybko i ma taką osobę kóra zrobi błyskawicznie i w 2 tygodnie się uda .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagurski 06.05.2017 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Mieliście do czynienia z sytuacją, że nie ma pozwolenia na budowę po ustawowym terminie? Dzwoniłem do urzędu po 30 dniach i powiedzieli ze zajmują się sprawą, ale termin mija i cisza. Jak ich zobligować do wydania decyzji? Pojadę tam osobiście, ale nie wiem czy to pomoże. Ciesz się, że ci nic nie odpisali - to znaczy, że nie mają się do czego przypierdzielić, bo gdyby mieli jakiś haczyk, to już byś dawno pismo otrzymał. TU JEST POLSKA! Proszę nie wkurwiac urzędników, tylko cierpliwie czekać, aż raczą zatwierdzić wniosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 06.05.2017 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Bo do urzędu powinno się chodzić z granatem .... wyciągasz zawleczkę i trzymasz i wszystkie sprawy się rozwiązują w chwili, nagle wszystko da się załatwić i dostajesz pozwolenie od ręki. To tak jak na dzikim zachodzie , szacunek był od Colta przy pasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pershing1899op.pl 06.05.2017 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Ja bym taki pewny nie był, że ma się cieszyć jak się jeszcze nie odzywają. Szwagier po 3 miesiącach dostał pismo,że coś jest źle wypełnione i znowu od nowa cała procedura. Nowe mapki, wniosek itp. Papier w urzędzie musi nabrać mocy urzędowej, a to trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.05.2017 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 zawsze można złożyć skargę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pershing1899op.pl 06.05.2017 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 A co to da? Jeszcze większe problemy w urzędzie. Ludzie są msciwi. Kolejny raz Twój papier przetrzyma pół roku, albo dziwnym trafem zagubi... I takie przypadki znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 06.05.2017 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Urząd zapłaci karę - niestety nie Inwestorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts