lukasz198 08.05.2017 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Witam, miesiąc temu zostałem najemcą ładnego mieszkania w bloku na 3 piętrze. Wszystko jest super, mieszkanie jest narożne na najwyższym piętrze (wyżej tylko suszarnia) i generalnie jest cicho nie licząc sypialni w której jedna ze ścian sąsiaduje z... sąsiadem widziałem się z nim tylko raz, a wiem o nim już chyba wszystko, bo słyszę 70% tego co mówi... Postanowiłem zobaczyć co jest grane i zdemontowałem gniazdko elektryczne i puszkę. W załączniku zdjęcia. Nie znam się na budownictwie opisze jak to według mnie wygląda: 1. farba 2. tynk 3. siatka 4. styropian 4cm 5. gips? 6. cegła wynika z tego, że ktoś próbował już ścianę wygłuszyć, ale efekt jest bardzo marny. Proszę o pomoc jak możliwie tanim kosztem poprawić wygłuszenie. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.05.2017 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 styropian nie nadaje się na wygłuszenie. Powinno się uzyć wełny mineralnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts