szczukot 12.05.2017 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 WitamPrzerwała mi się linka prowadząca w rolecie wewnętrznej zaciemniającej FAKRO ARF.No to wiadomo: do wymiany. Tylko co to dokłądnie jest za sznurek ? Co kupić ? Jakbym poszedł do sklepu stacjonarnego to miałbym porównanie. A w necie to nie mam pojęcia. Jaki to materiał, średnica itd. pozdrawiamFantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mizakk 02.04.2018 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Witam. Mi wczoraj takze pekla linka.sznurek prowadzacy roletr i z tad pytanie czy udalo ci sie znajsc ten sznurek. Gdzie mozna go kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.04.2018 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Kupiłem coś w tym stylu https://allegro.pl/listing?string=sznurek%20nylonowy%20powlekany&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-uni-1-2-03281,2 mm chybaChodzi bez probelmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts