Arek.G 14.05.2017 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Witam. Mam projekt z ikeai w którym są już sprzęty (dopasowane przez pracownika) i oto one: SPRZĘTY IKEA: - Piekarnik MIRAKULÖS 1399 zł (http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10348830/) - Zmywarka SKINANDE 1699 zł (http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80299384/) - Indukcja SMAKLIG 1299 zł (http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20222830/) - Lodówka do zabudowy HÄFTIGT 2399 zł (http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90282364/) Łącznie: 6796 zł Chciałbym kupić sprzęt lepszy (jeśli to możliwe) mając do dyspozycji tyle samo pieniędzy. Kuchnie mam otwartą na salon. Na co zwracać uwagę aby sprzęty pasowały do tych mebli? Linki ze sprzętami są mile widziane! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Haier Poland 16.05.2017 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 (edytowane) Witaj, Możemy pomóc ze zmywarką Do zabudowy, w niższej cenie, o lepszych parametrach - Model Haier DW15-D4145FBI, gotowa pomieścić 15 kompletów naczyń, cicha (45 dB), klasa energetyczna A++, posiada trzy kosze na naczynia, 9 programów do wyboru, które możesz dopasować do indywidualnych potrzeb. Dodatkowo system antywypływowy, który w razie potrzeby odcina dopływ wody zapobiegając zalaniu pomieszczenia. W razie pytań, chętnie pomożemy. Pozdrawiamy, Haier Poland Edytowane 18 Maja 2017 przez Haier Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astw 22.05.2017 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 (edytowane) Witaj, Możemy pomóc ze zmywarką Do zabudowy, w niższej cenie, o lepszych parametrach - Model Haier DW15-D4145FBI, gotowa pomieścić 15 kompletów naczyń, cicha (45 dB), klasa energetyczna A++, posiada trzy kosze na naczynia, 9 programów do wyboru, które możesz dopasować do indywidualnych potrzeb. Dodatkowo system antywypływowy, który w razie potrzeby odcina dopływ wody zapobiegając zalaniu pomieszczenia. W razie pytań, chętnie pomożemy. Pozdrawiamy, Haier Poland A czy ten model pasuje do specyficznych wymagań co do wymiarów zmywarki dla kuchni Ikea Metod? Skoro piszecie, że możecie w tym zakresie pomóc to rozumiem, że przetestowaliście jako producent/dystrybutor montaż frontu Ikea Metod do tego modelu zmywarki? Edytowane 22 Maja 2017 przez astw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek.G 23.05.2017 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Już kupiłem wszystko u znajomego który prowadził sklep AGD/RTV. Dałem podobnie ale dodatkowo mam pralkę + garnki z tefala. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Haier Poland 26.05.2017 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 A czy ten model pasuje do specyficznych wymagań co do wymiarów zmywarki dla kuchni Ikea Metod? Skoro piszecie, że możecie w tym zakresie pomóc to rozumiem, że przetestowaliście jako producent/dystrybutor montaż frontu Ikea Metod do tego modelu zmywarki? @astw generalnie sprzęty Haier pasują do zabudowy IKEA. Zmywarka DW15-D4145FBI nie potrzebuje szafki, jest wstawiana pod blat, do tego regulujemy jej wysokość nóżkami oraz zamawiamy razem z meblami blendę drzwiową tzn. panel na front drzwiczek. Pozdrawiamy, Haier Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astw 05.08.2017 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 @astw generalnie sprzęty Haier pasują do zabudowy IKEA. Zmywarka DW15-D4145FBI nie potrzebuje szafki, jest wstawiana pod blat, do tego regulujemy jej wysokość nóżkami oraz zamawiamy razem z meblami blendę drzwiową tzn. panel na front drzwiczek. Pozdrawiamy, Haier Poland To bardzo dobra wiadomość dla konsumentów i dziękuję, że dokładnie sprawdziliście Państwo, jako producent, że podany model zmywarki spełnia nietypowe wymagania. Dotąd na rynku było tylko kilka, bardzo drogich i praktycznie niedostępnych na polskim rynku modeli BSH w wersji XXL z zawiasami Vario, które pasowały do kuchni Metod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 05.08.2017 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Zaletą Ikaa jest gwarancja trudna do osiągnięcia u innych producentów (ale zdarza się, zazwyczaj jest to promocja). Same sprzęty to są produkty znanych producentów tylko z logo Ikea. Pogooglasz, to znajdziesz odpowiedniki z fabrycznym logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 18.09.2017 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Mówiąc szczerze to nigdy nie kupowałam żadnych sprzętów agd w Ikea tylko w sklepach rtv/agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
80x86 27.09.2017 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Mówiąc szczerze to nigdy nie kupowałam żadnych sprzętów agd w Ikea tylko w sklepach rtv/agd A dlaczego? W IKEA mają głównie sprzęt Whirpool, ale objęty 5-cio letnią gwarancją. Większość sprzętu na rynku na dwu-trzy letnią gwarancję. 5 lat spokoju Wielu znajomych ma sprzęt z IKEA, niekoniecznie mając ich meble i nie narzekają. W pracy mamy intensywnie eksploatowaną mikrofalówkę - działa od kilku lat. Tak naprawdę, w dzisiejszych czasach, wiele sprzętów różnych firm opartych jest na tych samych podzespołach (agregat, pompa w zmywarce, itp), różnią się tylko designem, sterowaniem. U każdego można trafić na udany egzemplarz albo bubla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
80x86 27.09.2017 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Witam. Mam projekt z ikeai w którym są już sprzęty (dopasowane przez pracownika) i oto one: ... Chciałbym kupić sprzęt lepszy (jeśli to możliwe) mając do dyspozycji tyle samo pieniędzy. Kuchnie mam otwartą na salon. Na co zwracać uwagę aby sprzęty pasowały do tych mebli? Linki ze sprzętami są mile widziane! Pozdrawiam Sprzęt z IKEA ma 5 lat gwarancji - nawet jeśli jest nieznacznie droższy, może warto mieć 5 lat spokoju. Czasem niektórzy producenci albo sklepy (ostatnio chyba Amica w Euro) mają promocje, że im kupisz więcej elementów danej firmy, tym dostaniesz wyższy rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts