Kaizen 15.05.2017 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Dostałem ofertę na prąd od Fortum. Kompleksową (obecnie mi sprzedają prad, a uslugę dystrybucji mam od Innogy) - czyli na sprzedaż i dystrybucję LĄCZNIE. Czytam regulamin i umowę i nie znajduję haczyka. Już sama jedna faktura jest kusząca.Ktoś przerabiał? Jakieś wady? Do tego chyba w nowym domu skuszę się na darmowy prąd w tańszej strefie G12 (płatna normalnie usługa dystrybucji). Darmo ma byc do konca marca 2018 - jak znalazł na wygrzewanie podłogówki i bardziej energochłonny pierwszy sezon grzewczy. Ktoś już się skusił? Jakieś wady czy haczyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 19.05.2017 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 No i przynajmniej z darmowego prądu Fortum mnie wyleczył. Taryfę można zmieniać co 12 miesięcy, a ja niedawno (a i tak wcześniej, niż większość budujących) zmieniłem z c11 na g11. Szkoda - pierwszy sezon i wygrzewanie posadzki będzie kosztowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts