Mateusz_87 17.05.2017 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 Witam mam do was pytanie a mianowicie budowa pnie się ku górze i za moment będę potrzebował drewna na dach, macie jakieś sprawdzone miejsce tartak, handlujące więźbą w rozsądnej cenie ? MałopolskaPozdrawiam wszystkich aktywnych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 17.05.2017 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 W Małopolsce tartaków jak grzybów w lesie Ja zamówiłem więźbę u Hanusiaka z Tokarni i jestem zadowolony. Drzewo dobrze zaimpregnowane, równo przycięte a do podanych wymiarów dołożyli od siebie naddatek ale objętość była liczona od zamówionych wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.05.2017 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 W Małopolsce tartaków jak grzybów w lesie Ale pewnie jak i w reszcie kraju ze świecą szukać tartaku, co ma w ofercie certyfikowane drewno (nawet pomijając klasę wpisaną przez projektanta - a jak wyskoczy z C30 to już całkiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts