jcrally 18.05.2017 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Witam wszystkich na forum, Jestem w trakcie planowania salonu, w którym musi znaleźć się stół kuchenny. Niestety salon jest niewielki, 18m2 Zależy mi, na tym aby w salonie znalazła się sofa, ława, TV oraz niewielki stół z możliwością rozkładania, najlepiej dla 4 osób. W salonie znajduje się wejście bez drzwi oraz drzwi balkonowe z oknem oraz skos. Wszystko przedstawione jest na dołączonym rysunku. Proszę o porady i sugestie związane z umeblowaniem i rozmieszczeniem mebli w pomieszczeniu. Pozdrawiam, Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.05.2017 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 (edytowane) Stół okrągły, rozkładany do owalnego, 6 osobowego. W razie potrzeby można wysunąć na środek pokoju Krzesła zapasowe składane i chowane w szafie za drzwiami. tutaj aranżacja w tym stylu: http://i.dobrzemieszkaj.pl/i/14/57/49/940/maly-salon-15-pomyslow-architektow-11.jpg lub Edytowane 18 Maja 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jcrally 21.05.2017 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Dziękuję bardzo za propozycję. Miałam podobny pomysł, chyba jest to jedyne słuszne rozwiązanie przy tak małym małym metrażu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts