Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domku na Komarowie

Recommended Posts

To pierwsze z pikowaniami bardzo ładne. Ty masz w sypialni dużo miejsca. Pomyślałabym o ławeczce, albo lepiej skrzyni z miękkim siedziskiem postawionej w nogach łóżka. Podręczne miejce na dodatkowe poduszki, pled. Narzutę można na noc odłożyć.

• Odpowiedzi 118
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To pierwsze z pikowaniami bardzo ładne. Ty masz w sypialni dużo miejsca. Pomyślałabym o ławeczce, albo lepiej skrzyni z miękkim siedziskiem postawionej w nogach łóżka. Podręczne miejce na dodatkowe poduszki, pled. Narzutę można na noc odłożyć.

Właśnie taką ławeczkę zaplanowałam tym planerem 3D. Jak starczy mi cierpliwości, to chcę zrobić ją sama(przy pomocy męża).

Wysokość ścianki kolankowej: 90 cm +/- 2cm.

• 1 month później...

Bardzo ciekawe! :) Myślałam o takiej jodełce do kuchni, jak tylko zobaczyłam nasze płytki w sklepie.

Trafiłam do Ciebie, bo szukałam płytek vives carron "na żywo". Są obłędne! :) Planuje je także w swojej łazience.

15x15 w dobrej cenie, (niestety) błyszczące https://modnydom24.pl/pl/produkt/18705/blancos-blanco-brillo-azulejo-blanco-15-0x15-0-plytka-scienna-gat-1

http://www.architektnaszpilkach.pl/ - tutaj bardzo fajne wpisy nt płytek właśnie, dla mnie duża inspiracja.

Drzwi też planuje polskone fiord. Daj znać jak u Ciebie się sprawdzają!

Trafiłam do Ciebie, bo szukałam płytek vives carron "na żywo". Są obłędne! :) Planuje je także w swojej łazience.

15x15 w dobrej cenie, (niestety) błyszczące https://modnydom24.pl/pl/produkt/18705/blancos-blanco-brillo-azulejo-blanco-15-0x15-0-plytka-scienna-gat-1

http://www.architektnaszpilkach.pl/ - tutaj bardzo fajne wpisy nt płytek właśnie, dla mnie duża inspiracja.

Drzwi też planuje polskone fiord. Daj znać jak u Ciebie się sprawdzają!

Zapraszam do odwiedzania mojego dziennika. :) Vives mamy płytki do łazienki i mozaikę w kuchni(tak to nazywamy, ale de facto to po prostu płytki 20x20cm z wzorem) ;)

Co do drzwi... raczej przez świętami u nas nie zagoszczą, niestety, ale jak tylko się pojawią, to opiszę wrażenia. Koleżanka dała nam znać, że w Polskone obecnie czeka się do 6 tygodni na drzwi, więc poszukaliśmy alternatyw i podobne wzory znaleźliśmy m.in. w DRE.

Oo, to świetnie, dzięki za polecenie sklepu. Jeżeli chodzi o drzwi, u mnie powinny pojawić się mniej więcej w wakacje - zdam relację. :))

Dziennik przeczytany od deski do deski, i chociaż ja remontuję i urządzam mieszkanie (a nie buduję dom:)), to Twój dziennik jest dla mnie bardzo inspirujący. I czekam na szczegóły z urządzania! :)))

A propos skrzyni, ja zamówiłam do siebie taką:spam: i wygląda świetnie. Nie podoba mi się jedynie lakier użyty do wykończenia - więc polecam przykryć jeszcze dwiema warstwami czegoś solidniejszego.

Edytowane przez Tomaszs131
Link reklamowy.

W przedostatnim wpisie jest kilka zdjęć, ale jeszcze poszukam, czy w aparacie nie mam jakichś innych. Poniżej położony i zakołkowany styropian. Więcej fotek na pewno będę miała w sobotę, bo mąż będąc na działce robi zdjęcia wyłącznie jak mu o tym przypomnę. ;)

cc29f832462aec1agen.jpg