klaapton 24.05.2017 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Cześć. Czy da się jakoś "odmienić" wygląd tych mebli bez "stałej ingerencji"? Od jakiegoś czasu wynajmuję mieszkanie, w którym niestety nie mogę wprowadzać większych zmian, bo wszystko tu należy do właściciela. Ale chciałabym coś zmienić, zwłaszcza jeśli chodzi o meble w salono-pokoju, bo najzwyczajniej mi się nie podobają i źle się przez to czuję. Straszą latami 90. i totalnie nie pasują tutaj do reszty... Czy da się je jakoś przyozdobić, zmienić niewielkim kosztem, ale tak, żeby móc przywrócić ich pierwotny wygląd przy wyprowadzce? Jakieś pomysły metamorfozy? Będę wdzięczna Załączam fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.05.2017 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Zawiesić u sufitu karnisz z zasłonami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 24.05.2017 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 folia statyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.05.2017 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 tylko czy ona w jakiś istotny sposób zmieni te meble? Zmieni tylko kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 25.05.2017 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Mebli nie można trwale przerobić i w dodatku ma być tanio, więc co można zrobić. Można je przysłonić. Zaproponowałaś zasłonkę i to najlepsza propozycja, alternatywą jest zmiana czegoś w meblach, a jak nie można przemalować to folia wydaje się jakimś rozwiązaniem. Przynajmniej nie będzie tak dołująco. Jakby uchwyty zmienić to może efekt byłby całkiem ciekawy. No i można jeszcze hodowlę paproci założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.05.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 miałabyś jakiś wzór na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 25.05.2017 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Nie, nie znam gustu autorki wątku. Jak będzie zainteresowana, to można się pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.05.2017 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 bo sobie przejrzałam, ale to wszystko naklejki na szyby Przynajmniej wiem, dzięki tobie, jak się nazywa folia, którą chciałam na okno łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 26.05.2017 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Moźna przyklejać na każdą płaską powierzchnię. Tak są robione naklejki na ścianę. Można też pomyśleć o naklejkach na klej, ale wielorazowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GTV 30.05.2017 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Możesz pomyśleć o zmianie uchwytów meblowych - jak wstawisz jakieś ciekawe, to zyskasz zupełnie nową aranżacje. Za pomocą aplikacji intiaro możesz bez wychodzenia z domu za pomocą telefon lub tabletu sprawdzić, jak dany uchwyt będzie prezentował się na tych meblach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts