pistacjowadama 30.05.2017 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 (edytowane) witam, jaka podłogę wybrać do przedpokoju (- zdjęcie), aby pasowała do parkietu, jaki jest w pokojach oraz aby ta sama podłoga była w kuchni. z góry dziękuję za sugestie http://www.fotosik.pl/zdjecie/603b3f622440cbba Edytowane 30 Maja 2017 przez pistacjowadama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pistacjowadama 30.05.2017 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Witam wszystkich, chciałam prosic o pomoc w aranżacji salonu z kącikiem jadalnianym. Salon ma 23,5 mkw, wejscie będzie otwarte na przedpokoj. Chciałabym, aby znalazł się w nim narożnik, mały stolik, stół jadalniany z 3 krzesłami i mebloscianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.05.2017 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 (edytowane) ale czego oczekujesz? Masz jakiś konkretny styl na myśli? Kolorystykę?Może podałabyś wymiary pokoju? chcesz gres czy panele?Jaki chcesz mieć kolor wnętrz? Edytowane 30 Maja 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 30.05.2017 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Może masz jakieś inspiracje, zdjęcia, meble, które Ci się podobają? Ma być nowocześnie, czy tradycyjnie? Co do podłogi w przedpokoju- może warto pójść w kontrast z parkietem? Chodzi mi o to, aby na siłę nie próbować dobierać koloru terakoty/paneli/gresu czy innego materiału do tego, co jest w pomieszczeniach obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pistacjowadama 31.05.2017 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 wymiary salonu to 5,5m x 4,3mstyl - nowoczesnykolorystyka - biel + fragment ściany z cegiel lub w kolorze ciemnoróżowympodłoga w pokoju zostaje a co do podłogi w przedpokoju i kuchni (w obu pomieszczeniach taka sama) - to myślałam o czymś co nie będzie się gryzło z istniejącym parkietem, na pewno nie w kolorze białym. poniżej moje inspiracje co do podłogi w przedpokoju i kuchni http://www.dom.pl/wp-content/uploads/2015/05/pod%C5%82oga-%C5%82%C4%85czona-salon-z-kuchni%C4%85.jpg http://bi.gazeta.pl/im/bc/74/e6/z15103164Q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 02.07.2017 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Bezowe lub szare odcienie gresu byłyby najlepszym rozwiązaniem, nie tylko pod względem wizualnym, ale także praktycznym. Inspiracje wybrane przez Panią są trafione chociaż, łączenie podłogi drewnianej z płytkami ceramicznymi imitującymi drewno (bardzo modnymi teraz) jest nie do końca dobrym połączeniem. Lepiej będą wyglądały płytki gresowe lub kamienne, także glazura lub może wylewka żywiczna, betonowa?Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts