triage 30.05.2017 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Witam wszystkich, zakładam osobny temat dotyczący naszej budowy W poniedziałek wystartowaliśmy z budowa naszego domku, będę w miarę możliwości i czasu wklejać zdjęcia z kolejnych etapów prac W pierwszej kolejności jak to bywa prace ziemne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 30.05.2017 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Gratuluję i trzymam kciuki! My właśnie zamknęliśmy stan "0". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triage 01.06.2017 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 a tak wygląda po trzech dniach ...... chudziak wylany, jutro zbrojenie i dalej ekipa zalewa betonem na weeknd przestój a od poniedziałku wchodzą bloczki fundamentowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Volume 01.06.2017 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Witam wszystkich, zakładam osobny temat dotyczący naszej budowy W poniedziałek wystartowaliśmy z budowa naszego domku, będę w miarę możliwości i czasu wklejać zdjęcia z kolejnych etapów prac W pierwszej kolejności jak to bywa prace ziemne..... Witam, gratulacje i trzymam kciuki. Również wybraliśmy projekt Darlena, ale planujemy pracę na wiosnę 2018. Życzymy powodzenia i będziemy czekać na wszystkie informacje i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.06.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 nie lepiej pisać w dziale dzienniki budowy?Tam łatwiej będzie znaleźć temat o tym projekcie kolejnemu czytelnikowi chcącemu wybudować taki dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triage 02.06.2017 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 pewnie łatwiej ale pogubiłam się na tej stronie i jeszcze nie doszłam jak założyć dziennik hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.06.2017 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 tak samo jak ten watek. Mogę go przenieśc do dzienników budowy. Ty tylko wybierz czy chcesz aby komentarze czytelników były w dzienniku czy w osobnym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triage 05.06.2017 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 hej komentarze mogą być w dzienniku mi to nie przeszkadza to dziękuje bardzo za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanarek7 07.06.2017 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Witam ! Cieszę się, że w końcu ktoś zaczął budowę no i są zdjęcia: mozna nacieszyć oczko. Super!! Gratulacje. Ja prawie codziennie wchodzę i sprawdzam czy zamieściłaś coś nowego. My dopiero walczymy z dokumentami, może uporamy sie do końca roku. Budowę planujemy może na przyszły rok, także jak wy będziecie wchodzić to my dopiero zaczmiemy, ale fajnie jest popatrzeć na ukochaną DARLENĘ w budowie. Pozdrawiam gorąco i powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KreatywniMJ 09.06.2017 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Hej wszystkim! My również zdecydowaliśmy się na Darlene w wersji XL Jesteśmy na etapie adaptacji projektu oraz na podłączaniu wody i prądu do działki ! Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triage 11.06.2017 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Witam, dawno mnie nie było , ale ostatnio ciągle brakuje mi czasu na uzupełnienie dziennika i to nie przez budowę, bo na Panów budowlańców nie można na razie narzekać ani do niczego się przyczepić nie da i dobrze... mamy za to małe problemy z kredytem i to mnie najbardziej irytuje ale jesteśmy dobrej myśli musimy hehe a co do budowy to tydzień temu zalali zbrojenie i do piątku wszystko ładnie schło, nawet nie musieliśmy za często jeździć podlewać ponieważ samo z nieba padało, więc po ocenie wzrokowej nic nie popękało dowiedzieliśmy się natomiast od naszego kierownika budowy że glina która mieliśmy z wykopów do niczego się nie nadaje ( chyba że do zorganizowania warsztatów z lepienia garnców glinianych ) i musieliśmy ją wywieźć - dodatkowe koszty no ale cóż jak mus to mus poniżej wstawiam zdjęcie zalania zbrojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triage 11.06.2017 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 w sobotę na nasza działeczkę przyjechały bloczki betonowe całe 800 sztuk, po etykiecie wnioskuje że nówki nierdzewki dzień wyprodukowania 1.06.2017 panowie od poniedziałku dalej działają powoli będziemy piąć się w górę w tygodniu w miarę możliwości wstawię kolejne zdjęcia z realizacji budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triage 11.06.2017 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 a oto zdjęcia z naszej działki bo oprócz placu budowy znajdzie się także czas na relaks i prowadzenie ogródka oraz zadbaliśmy także o zaplecze sanitarne dla naszych ekip ( rada dla innych jak ktoś się zdecyduje te toi toi'ie są bardzo lekkie więc za wczasu lepiej je zakotwić my już tak zrobiliśmy ale po szkodzie heh na silnych wiatrach potrafi odlecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byq84 26.06.2017 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Triage, w październiku zaczynamy budowę Lisandry 2M w Osielsku, projekt podobny do Darleny. Czy jest szansa na namiary na ekipę od dachu? Widziałem że dali dobrą cene, w granicach 15 tyś za robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triage 11.07.2017 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Witam, dawno mnie tu nie było a na budowie trochę się działo........ kończymy fundament a oto zdjęcia z realizacji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triage 11.07.2017 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triage 11.07.2017 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 wszystko zostało ponownie zamalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triage 11.07.2017 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 sama ściana fundamentu już ma spora grubość bloczek betonowy + styropian hydro 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triage 11.07.2017 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 przyjechał piach na zasypkę fundamentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triage 11.07.2017 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 a na koniec przyjechali panowie z enea i wytyczyli miejsce pod skrzynkę do prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts