robertwojciechowski 01.06.2017 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Doradźcie proszę, tak się złożyło ze w czasie układania hydrauliki fachowcy zrobili mi jeden odpływ pod który podpięty jest prysznic i potem niestety kibelek. Niestety kolejność taka że na bliżej rury głownej jest prysznic. Są oczywiście spadki no ale cholernie się boje że z prysznica będzie mi wychodził brzydki zapach lub co gorsze zawartość wc Kier. bud. radzi żeby zamontowac zawór zwrotny ale nie jestem przekonany do tego rozwiązania z uwagi na to że jak się zapcha to będzie trzeba rozwalać pół łazienki. Wykonawcy obecni proponują test po podłączeniu geberita , tyle ze boje sie że w realu jak kibelek dostanie papieru itp to może się inaczej zachowywać. Co byście zrobili na moim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.06.2017 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 użyli sedesu a potem nawrzucali sporo papieru i spuścili wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts