olla87 04.06.2017 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Kochani, pomocy pliiissss..... pytałam o panele w innym poście, ale przeszedł bez echa, więc raz jeszcze: szukam pomocy w sprawie podłogi. Ogólnie rozkład pomieszczeń jest prosty - na środku hol, po lewej salon z aneksem kuchennym, na wprost łazienka a po prawej sypialnia. Zakochałam się ostatnio w marokańskich klimatach, stąd pomysł na takie panele : http://ruckzuck.pl/panele-pod/prestige/loft-cerama/loft-cerama.html . Czy ktoś widział je na żywo? Ma je? Może podzielić się opinią? A może widzieliście coś podobnego w innych firmach? Potrzebuje pomocy odnośnie układania paneli. Czy przy takim ułożeniu domku powinnam: 1. Dać te panele w salonie, przedpokoju i sypialni aby wszystko było spójne2. Mogę dać np. takie w kolorze santorini w salonie, w przedpokoju i łazience płytki ceramiczne biało-czarne a w sypialnie znów santorini lub light? Czy w ogóle pomysł z nimi jest beznadziejny i lepiej ułożyć panele drewnopodobne, a w marokańskie wzory pójść tylko w przestrzeni pomiędzy szafkami kuchennymi i np. podłoga i wstawka jakaś w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.06.2017 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 sadze, że o tym wzorze ludzie układają raczej płytki niż panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 04.06.2017 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Absolutnie nie na całość, może przy kuchennych szafkach, albo w części w przedpokoju. Jak pisze Elfir może warto zastanowić się i położyć takie kafle nad blatem, albo w łazience. Pomieszczenia z dużą wierzchnią takiego wzoru mogą być przytłaczające i trudno będzie dobrać dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olla87 04.06.2017 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 hmmm pewnie macie racje. Zatem postawię na marokański wzór między szafkami kuchennymi + w łazience. A podpowiedzcie proszę, czy jeśli na środku mieszkania jest korytarz, a po lewej i prawej stronie pokoje - to panele powinny być wszędzie takie same, czy np. w korytarzu mogę dać płytki? - boję się, że wtedy wyjdzie to takie "poszatkowane", zwłaszcza, że zapewne drzwi pomiędzy pomieszczeniami będą w większości czasu otwarte na oścież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts