Sawadi 04.06.2017 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Mam chrapkę na Astro Mashiko, ale kosztowna to przyjemność, wole wydać na lampę w salonie. Szukam więc tańszego zamiennika i nic nie mogę znaleźć. Pomóżcie! http://www.cphart.co.uk//images/products/medium/AS0878CP.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 04.06.2017 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 (edytowane) znalazłam trochę tańszy odpowiednik, nie tak majestatyczny, ale zawsze coś i szukam dalej AQUAFORM ALULINE 3S KINKIEThttp://cdn14.epasaz.smcloud.net/t/files/c09282f5f42c06aa.jpg Edytowane 4 Czerwca 2017 przez Sawadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 05.06.2017 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Teoretycznie można by coś takiego niedrogo zrobić, zdolny ślusarz powinien taki ramiak pospawać bez większego kłopotu, następnie oddać to do chromowania. Wypełnienie to zapewne mleczny poliwęglan. W środek świetlówka liniowa. Materiały myślę że nie więcej jak 300 PLN, pytanie czy gra warta świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emek81 05.06.2017 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Ja to nie wiem co w niej takiego SUPER jest no ale każdy ma swoje gusta. I też uważam że nie dużym kosztem można samemu zrobić takie cuda bo skomplikowana nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2017 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Co jest super? Prostota.Bardzo ciężko dostać proste, dobrze zaprojektowane lampy w dobrej cenie. Sawadi - aliexpress bierzesz pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts