Madzia106 09.06.2017 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Co sądzicie o takim rozplanowaniu kuchni? Chodzi głównie o ergonomię jak i estetykę. U góry oryginalny rzut. Na dole mój projekt z drobnymi poprawkami - poszerzona kuchnia o ok. 10 cm i większa wnęka na lodówkę dwudrzwiową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.06.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 osobiście wolałabym przy zlewie lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia106 13.06.2017 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 A piekarnik tam we wnęce? Z tym że lodówka nie będzie do zabudowy tyko wolno stojąca i wtedy w tej wnęce fajnie by to pasowało. Piekarnik natomiast będzie do zabudowy i ładnie się teraz zgrywa z resztą mebli. Mnie natomiast zastanawia odstęp między zlewem a kuchenką. Teraz mam jedno dosłownie obok drugiego. Czy w tym projekcie nie są one za daleko od siebie? Chodzi mi głównie o wygodę przy odcedzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.06.2017 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 aby odcedzić będziesz stała w rogu szafek - zdejmujesz z ognia, półobrót i już jesteś nad zlewem. Faktycznie lodówka wolnostojąca lepiej aby była we wnęce. Tylko szkoda, że wnęka nie jest bliżej blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts