takisam 09.06.2017 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Witam. Szukam kabiny prysznicowej wraz z całym zestawem montażowym, czyli wszystkim tym, co jest potrzebne do jej montażu. Widziałem takie w OBI, ale może znajdzie się coś tańszego? Będę wdzięczny za linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_gregor 09.06.2017 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Proszę - taniej nie znajdziesz http://i90.twenga.com/hobby-i-rozrywka/prysznic-turystyczny/prysznic-turystyczny-40l-tp_5456590515994494662f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takisam 09.06.2017 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 (edytowane) A gdzie kupić takie cudo, bo na Allegro nie widziałem Skąd się wzięła w ogóle ta odpowiedź? Chcę tylko uzyskać linki do najtańszych kabin prysznicowych z zestawami montażowymi. Poza tym to jest prysznic turystyczny, a ja chcę domowy. Edytowane 9 Czerwca 2017 przez takisam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 09.06.2017 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 link = reklama = spam. Szukaj w Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.06.2017 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 link = reklama = spam. Szukaj w Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ufbufkruf 09.06.2017 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 http://lmgtfy.com/?q=najta%C5%84sza+kabina+prysznicowa A tak na serio Nie bardzo wiadomo czego oczekujesz od tej kabiny. narożna? zaokrąglona? Najtaniej chyba w markecie jakimś ale jakość pozostawi wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_gregor 09.06.2017 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 http://lmgtfy.com/?q=najta%C5%84sza+kabina+prysznicowa A tak na serio Nie bardzo wiadomo czego oczekujesz od tej kabiny. narożna? zaokrąglona? Najtaniej chyba w markecie jakimś ale jakość pozostawi wiele do życzenia. W OBI przecież patrzył ale nadal za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takisam 09.06.2017 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Ty masz chyba Grzesiek problemy z rozumieniem języka polskiego. To, że chcę coś najtaniej, nie oznacza wcale, że coś jest za drogie. Jeżeli najtaniej jest w marketach, to dziękuję za odpowiedź i proszę administratora o zamknięcie tematu. Grzesiek geniuszu. Podam Ci to na przykładzie, bowiem obawiam się, iż możesz tego nie zrozumieć. Mam 10 milionów i chcę kupić jakiegoś fajnego Pontiaca. Szukam najtańszego, bowiem jest jeden za 3 miliony. Jednak ja szukam najtańszego, bo może ktoś ma jakiś za milion. Więc nie chodzi tutaj o to, że coś dla kogoś jest za drogie ale o to, żeby rzeczywiście było najtańsze. Wiem: najtańsze jest kąpanie się w rzece, ale Grzesiek woli dopłacać i zbuduje sobie most prowadzący od własnego domku do jeziora, żeby miał większy komfort korzystania. Temat ten nie miał na celu obrażania kogokolwiek. To samo dotyczy moich postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.06.2017 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Człowieku, to jest forum dyskusyjne a nie darmowa wyszukiwarka typu ceneo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_gregor 12.06.2017 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Najtańsze sa własnie w Obi, Castoramie itp. Masówka plus walka z producentami o najtańsze modele, żeby potem dało się w gazetce pochwalić najniższymi cenami. Drogie w marketach to są produkty "niegazetkowe" czyli np wkręty, kable, kształtki hydrauliczne itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts